Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez mitől van?

Szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés
Nem tudom más is van-e így mint én de ha egyedül sétálok az utcán vagy a műútnál a járdán akkor félek s zavarba érzem magam vagy én nem is tudom... S inkább menés közbe vagy a földet nézem vagy a telefont nyomogatom.. s ez nagyon idegesít. Miért lehet vajon?
2011. máj. 1. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez van. Amikor az utcán sétálok vagy oldalra nézek, vagy telefonomat előveszem, lényeg h nem nézek rá egy emberre sem , kerülöm a tekinteteket. Ez azért van, mert zavarban vagyok, mivel érzem magamon, hogy nem nézek ki túl jól. Gondolom veled is ez lehet a helyzet. 20L
2011. máj. 1. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:
sőt, még a metrón is ezt csinálom, végig lefelé nézek, nem merek felnézni, hátha bámulnak, meg ha buszra felszállok mindig elöl ülök le, nehogy végig keljen mennem a bszon és megbámuljanak. előző voltam
2011. máj. 1. 23:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is pont így vagyok mint te.. Buszon is én is mindig előre ülők. De ha elől foglalt akkor sajnos muszáj hátra sétálni sajnos... És utcán én is érzem nem nézek ki túl jól ezért is inkább telefonozok vagy nézem a földet.. De ha van mellettem valaki akkor nincs ez akkor nézelődök meg akkor nem vagyok zavarba annyira... érdekes...
2011. máj. 1. 23:38
 4/12 anonim ***** válasza:
igen ezt én is tapasztaltam, hogy ha van mellettem valaki akkor nem vagyok zavarban, meg nem nézem a földet. Mert olyankor nem kell a többi emberrel foglalkoznom, meg nem érzem, hogy figyelnének, mivel nem egyedül megyek. Valószínűleg a külsőmön kell változtatnom
2011. máj. 1. 23:47
 5/12 anonim ***** válasza:
nagyon rossz ez, nem tudom magam elengedni, ha emberek között vagyok, állandóan feszengek:S
2011. máj. 1. 23:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Én se tudom magam elengedni s télleg nagyon rossz... Suliba is néha tök zavartan megyek végig a folyosón.... hát lehet nekem is új külső kéne mert ez így nem állapot... :S :(
2011. máj. 1. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez lehet a megoldás...sok sikert a változáshoz!:)))
2011. máj. 1. 23:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Neked is ha az a gond nálad is!!
2011. máj. 2. 06:25
 9/12 anonim ***** válasza:
köszi:) az összes választ én írtam:)
2011. máj. 2. 22:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen beszédesek voltunk nincs kedved ismerkedni, barátkozni?? :)
2011. máj. 2. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!