Valaki kipróbálta már a szókimondó életmódot? Tapasztalatok?
Azért kérdezem ezt,mert az utóbbi időben összeszedtem magam,valamennyire a saját lábamra álltam és ezzel együtt jött a szókimondás is.Nem akartam,de úgy érzem,ha nem az igazat vizsgálom,akkor megint elhanyagolom magam,és ott kötök ki ahol rég.
Az is igaz,hogy nem pofázok bele a dolgokba,társaságban is többnyire hallgatok,de ha megkérdeznek és kinyitom a számat...a személyes ügyekbe ugyan nem mászok bele,de szeretem ha tisztán érthetőek a dolgok.
És ezért válaszokat szeretnék azzal kapcsolatban,hogy ez az "életmód" mivel jár.
Nagyon igaz,amit mondasz,ezért kérdeztem rá az egészre...
Köszönöm a válaszokat!
14:45
Nekem is ilyen "elven" alakult ki.
16:20
jó,ha poén,de ha egyszer nekem vannak barátaim...
Sajnos ilyen vagyok én is.Anno suliba utáltak értek.Ilyen mondatokkal:,,megint megszólaltál" próbálták elvenni a kedvem a szókimondástól,és megtörni próbáltak,de csak ideiglenesen.Szóval szókimondó vagyok attól függetlenül,hogy gyereknek nem voltam az.
Az egész családom szókimondó,és ha a szüleid is azok,akkor szókimondó maradsz.Sőt a gyermekeid is azok lesznek.Csiszolni tudsz rajta:,,most nem szólalok meg" ,de az alaptermészet győz mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!