Miért várom hogy a 30-as 40-es éveimet éljem?
Miért van az hogy utálom a mostani életemet és azt várom hogy 30-as 40-es éveimet éljem legyen saját házam családom és hogy végre dolgozhassak?
13/F
Az embernek sosem jó az, amiben éppen van, mert azt gondolja, na majd, ha ez meg az lesz, ha ennyi éves leszek, akkor de jó lesz, de ez nagy tévedés.
Addig jó, míg az ember tanul, utána, ha már dolgozni kell, az egy pokol.
Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy azt dolgozhassa, amit szeret, a többiek meg csak azért húzzák az igát, hogy ne haljanak éhen.
A te kezedben most még ott van a lehetőség, hogy boldog felnőtt lehess.
Úgy válassz iskolát, hogy azt a szakmát tanuld ki, amelyiket szereted, amiben kedvedet leled!
Ez egy őszinte, jót akaró tanács! :)
Szia! Valószínuleg már nem vagy annyira éretlen, és nem szereted ha komolytalan tinédzsernek tartanak.
Mondjuk én is nagyon várom már, hogy 30 éves legyek, de ahhoz kell még pár év :)
Azt javaslom, viselkedj komolyan és megfontoltan, beszélgess értelmesen az emberekkel és akkor úgy fognak viszonyulni hozzád, mint egy felnotthoz.
Amúgy a te idod is hamarosan el fog jonni, érdemes várni :)
Princess
Ez természetes. Tinédzser korban (szinte) mindenki idősebb akar lenni :)
De azért próbáld meg most is minden napodat úgy élni, hogy szép emlék legyen 20 év múlva! Ezt az időszakot majd akkor fogod értékelni, hidd el! :)
Ja, és nézd meg a Hirtelen 30 című filmet! De komolyan! Legfeljebb nem mondod el senkinek, hogy láttad (fiúként) :)
Az önállóságra szeretnél törekedni!
Én is alig vártam, hogy végezzek a suliban, dolgozzak, legyen saját keresetem. Házam, családom.
Ezeken már túl vagyok, de szívesen visszamennék a tinédzser korba! Jó lenne újra 10-en évesnek lenni. :-) De már a 20-on évessel is kibékülnék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!