Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (bővebben lent)

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy én vagyok z egyedüli lány a családban,és mellettem van 2 fiú.A nagyobbik testvérem mindig bánt,ütögeti a vállam,és felbuktat stb....:( és a szüleim ezzel semmit sem csinálnak.Na igen,és az iskolában volt olyan hogy az osztályfőnök körbeadott egy papírt és mindenki név nélkül ráírta hogy kiről mit gondol.Nekem 2-en is ráírták a lapra hogy elég durva vagyok.És hát tényleg.Szoktam néha én is ütögetni másokat.egyszerűen így jön ki belőlem...

És szerintetek mit csináljak???

2011. ápr. 25. 17:00
 1/3 A kérdező kommentje:
jah,nem tudtam mi maradt ki :D 12/l
2011. ápr. 25. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A bátyádnak mond meg, hogy ez téged nagyon bánt, ne vegyen már kicsi lány számba. A suliban pedig mindig előbb gondolkozz, aztán cselekedj.
2011. ápr. 25. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:
az a baj hogy őt ez nem hatja meg...de köszi (: zöld kéz:)
2011. ápr. 25. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!