Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha kezedbe nyomnák, akkor...

Ha kezedbe nyomnák, akkor kinyitnád a halálod idejét tartalmazó borítékot?

Figyelt kérdés
Miért ?
2011. ápr. 25. 16:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

kinyitnám, hogy fel tudjak rá készülni

16/L

2011. ápr. 25. 16:06
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ki. Ha tudod meddig élsz, akkor az azt jelenti, hogy addig nem halsz meg, csinálj bármit, illetve, hogy ki tudod használni a maradék időd. Igen nagy ajándék volna.
2011. ápr. 25. 16:07
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jó lenne tudni, hogy pontosan mennyi időm van még. De aztán rossz is lenne, mert ahogy egyre közeledik a dátum, egyre rosszabb lenne élni.
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
nem valószínű. Pont azért mert akkor arra készülnék és nem élnék.
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem

jobb nem tudni, hiszen így nem azzal foglalkozok, hanem élem az életem. Ha tudnám akkor folyamat csak számolnám visszafelé a napokat.

2011. ápr. 25. 16:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
kinyitnám,mert különben b*szná a csőrömet,hogy nem tudom,pedig megtudhattam volna.:D
2011. ápr. 25. 16:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Kinyitnám.

Mert meg tudnám tervezni az életem.

Pl. ha tudnám, hogy 2 év múlva elcsap egy autó és ezt nem tudom elkerülni, akkor nem az orvosi könyveim felett gubbasztok, hanem élek, mivel még a diplomámat se kapnám meg annyi idő alatt.

2011. ápr. 25. 17:09
 8/22 Neménvagyokaz ***** válasza:
Nem. Semmi nem változna ha kinyitnám mivel úgy se tudnék rajta változtatni.
2011. ápr. 25. 18:10
 9/22 anonim ***** válasza:
ha kinyitnám akkor meg is tudnám akadályozni ... legalábbis ha nem betegség , vagy öregség miatt
2011. ápr. 25. 18:10
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézném, igen. Az igaz, hogy minél közelebb vagyok hozzá, annál jobban rákoncentrálok, és lehet beleőrülnék. De előtte jobban tudnám hogy az életemben mit érdemes megtenni és mit nem. Ahogy írta az egyik válaszoló is, ha 2 év múlva meghalna, akkor nem tanulna feleslegesen az orvosi diplomáért, hanem élné az életét. Nekem is ez a véleményem. Ha tudom hogy 1 év múlva meghalok, akkor nem teszek olyan dolgokat amik elveszik az időm a szeretteimtől, hanem csak velük foglalkozom, megteszek olyan dolgokat, amit lehet nem tennék meg. Pl. ha már csak egy évem van hátra, akkor nem megyek ki külföldre dolgozni, hogy összeszedjek egy kis pénzt, hanem inkább a családommal foglalkozom.
2011. ápr. 25. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!