Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » T. I is tettetek olyat tinikén...

T. I is tettetek olyat tiniként/fiatalon amit szégyelltek? Rólatok is készültek cikis képek? Nyugtassatok már meg kérlek!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még csak huszonéves vagyok de régebben annyi hülyeséget csináltam.

Az általános iskolás marhaságok, csínyek és hogy nem gondolkoztam az még elmegy.

De középiskola környékén rászoktam a közösségi oldalakra és tettem fel magamról olyan képeket...

Mindig más voltam így akartam beilleszkedni, hogy ne nézzenek rám furcsán. Mindenki ezt csinálta ezért én is, hogy ne cikizzenek. Illetve olyan idiótán beszéltem mint a társaim. A sok hangulatjel meg nyávogás, tudjátok...

Emiatt sokkal butábbnak tartanak az emberek, pedig pont, hogy nem vagyok az csak mivel nem értettek meg és piszkáltak így olyannak mutattam magam, mint ők.

Másrészről szüleim nem törődtek velem, magányos voltam. Ezért fényképezgettem magam, ráadásul akkor volt divatos az emos stílus. S bár én még a normálisabbak közé tartoztam akkor is nevetséges képek kerültek fel rólam a netre. Napiszaron meg ilyesmin nem szerepeltem :) de akkor is gáznak tartom így pár év után.

Nem tudom, de minden nap eszembe jut az utóbbi időben. A képeknél nem aktra kell gondolni, hanem az egész nevetséges volt. A hajam, a sminkem, a ruhám az egész kép. És akkor még volt, hogy komolyan azt hittem azok jó képek és büszkén tettem fel.

Rémálom! Nem tudom miért csináltam, gondolom figyelmet akartam mert szüleimet nem érdekeltem. De nagyon bánom.

Most már új ismerőseim vannak, nem járok már iskolába szóval annyira nem lenne gond, de mégis zavar, hogy mi lesz ha kiderül (én töröltem a képeimet, de ki tudja kinek van még meg valahol...) vagy ha találkoznom kell azokkal a régi ismerősökkel, akik látták.

Komolyan nagyon kivagyok tőle, ez már nincs rendben.

Mondanátok valami biztatót? Vagy hogy veletek is történt-e valami kínos régen? Esetleg, hogy mostanra feledésbe merült-e?

2011. ápr. 23. 18:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

18:58 Szerintem te sem vagy túlzottan intelligens. Leírtam, hogy miért tettem azt, amit. Nem saját ötlet volt, csak muszáj voltam valamit tenni, hogy ne velem foglalkozzon mindenki. Így, hogy átlagosnak mutattam magam, olyannak mint ők leszálltak rólam.

Honnan veszed, hogy most is olyan vagyok, mint régen? Már nem csinálok ilyesmit. Jelenlegi életemből nem szégyellek semmit s ez valószínűleg később sem fog változni.

Okos ember is követhet el butaságot. Pláne fiatalon...

Különben nem értem, honnan tudod ki milyen kérdéseket ír ki ide. Lehet, hogy egy általad nagyra becsült, véleményed szerint okos illető írta ki az egyik leghülyébb kérdést, amit valaha láttál. Nyilván élőben nem hozza fel a témát.

Mindemellett akkor lennék csak igazán ostoba, ha az általad javasoltaknak eleget tennék. Kirakni ide is a képeket... Mintha nem is arról szövegeltem volna eddig, hogy szégyellem őket és el akarom tüntetni, ahogy csak lehet. Komolyan, szóhoz sem jutok az ötletedtől... és akkor te okoskodsz. Na ez se semmi.

2011. ápr. 23. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
19:45: csak teszt volt, sajnos komolyan vetted a kérést, reagáltál rá. Kétszer is. Ebből az látszik, hogy valóban butuska vagy.
2011. ápr. 23. 19:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Az, hogy reagáltam rá nem egyenlő azzal, hogy bedőltem neki és végrehajtottam.

Ekkora bődületes marhaságra nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak, ne haragudj.

Nem vagyok butuska, csak nem értem a viccet. Nem gondoltam, hogy ez részedről csak egy tréfás kis teszt volt, azt hittem komolyan gondolod.

De örömmel látom, hogy legalább jól szórakoztál...

2011. ápr. 23. 19:55
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
19:55: nem baj, valamire csak jó leszel :)
2011. ápr. 23. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

17 éves vagyok, de már most van olyan dolog, amit a most körülöttem élő emberek nem tudnak. Nagyon zűrös társasággal bandáztam 10-14 éves koromba. Kevert társaság, a cigányok hozták a balhékat, a gazdagok fizették a bulikat mi lányok szórakoztattunk (nem szexuálisan). Vandálkodtunk a városban éjjelenként. Rendőrök elől menekültünk az erdőbe.

Szerintem belehalnék ha ezt valaki megtudná a mostani társaságomban. Sok ember bizalmát veszteném el.

2011. ápr. 23. 23:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Az biztos, mert már most is így van.

23:52 Hasonló bandához csapódtam 12 éves koromban (azelőtt kívülálló voltam, amiért mindenki cikizett, mert nálunk különböző csoportok voltak s ha egyiknek sem voltál tagja az gáznak számított). Örülök, hogy vége de ezt annyira nem szégyellem. Szerintem ez sokakkal megtörténik. Akkor lenne igazán szégyenteljes, ha börtönbe vagy börtön közelbe kerültél volna. Persze ettől függetlenül megértem, hogy így érzel. :)

2011. ápr. 24. 02:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Most 21 éves lány vagyok, 14-15-16 éves koromban konkrétan végig gáz voltam...

Amikor gimnáziumba kerültem, rocker lettem. Most is rockot, metált hallgatok egyébként. De akkor csak az volt a lényeg, hogy fekete ruhákat hordhassak. Kinyúlt, bő pólókat, pulcsikat hordtam kínais tornacipővel, és nagyon önérzetes voltam (ez a "nem érdekel, szóljatok le, rocker vagyok, vállalom" - stílus - mellesleg senki se szólt le). Rövid hajam volt, sminket nem használtam, bénán néztem ki, és azt hittem, jó vagyok. Lógtam, de csak énekkarról, mert csak arról mertem. Egyfolytában játszottam a művészt, meg a depresszióst, nagyon gáz voltam. Nagyon-nagyon gáz. Magyarán trampli voltam, csak akkor még nem jöttem rá.

Le is néztek miatta asszem, de én azt hittem, menő vagyok.

Azóta teljesen megváltoztam hálistennek...

Képek nem készültek, ha jól emlékszem, csak a viselkedésem volt béna. Más lányok meg annyi idős korukban a legmenőbbek.

2011. ápr. 24. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 23:52 vagyok.

Persze ez magában nem is lenne annyira gáz.

Csak a mostani értékrendemmel és gondolkodásommal, egy ilyen viselkedés mint az enyém elfogadhatatlan.

Kerek perec kimondom én skinheadekkel és gárdistákkal, fajgyűlölő, hazaszerető, önérzetes, tisztán látó emberekkel vagyok. És amikor belegondolok milyen múlttal rendelkezek, ami nem is volt olyan régen.. Sírni tudnék.. A város legmenőbb bandája volt, teli cigányokkal.. Ez undorító magamra nézve...

Szóval igen.. Van akinek egy hasonló múlt szinte szemrebbenést sem okoz, én viszont nagyon megszenvedek miatta minden nap.

2011. ápr. 25. 20:23
 19/20 A kérdező kommentje:

Ja így már értem.

A többi részhez pedig inkább nem fűzök megjegyzést. Én nem igazán tudok azonosulni ezekkel az emberekkel (amilyen társaságban te most vagy).

Köszönöm a válaszokat, tanulságos volt olvasni.

2011. ápr. 26. 19:45
 20/20 anonim válasza:

velem történt nem is olyan rég amit nagyon szégyellek :

ugy leittam magam ha nincs ott az egyik fiu haverom szerintem én meghalok nemtudtam magamrol semmit és aztsem tudtam hol vagyok

2011. nov. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!