Miért utál mindenki?
Kérdező: Mindenhol kell valaki akit kiközösíthetnek, emberi lételem, csordaösztön, ami talán a 12-18 éves korban a legerősebb. Kiválasztanak valakit akin levezetik a feszültséget, sajnos ez így megy, elég undorító egy faj az ember ha csoportosul.
2 megoldás van: menekülés vagy átvészelés.
Jovore majd talalnak egy masik 6.ost. Hidd el, nem Te leszel mindig a porondon. MInt mas is irta, sajnos, ez a hulyeseg ezzel a korosztallyal jar.
Ha ofonoknek elmondtad a bajokat, oneki torvenyesen intezkedni kellett volna. Ha nem is ugy, ahogy Te ajanlottad, de elo van nekik irva, hogy. Menj az igazgatohoz, de bizonyitekkal. Sajnalom, hogy anyukad ideges, nincs ideje rad.
engem is mindenki utál:(
nekem is azt mondják ronda vagyok
ez igaz is :( a legtöbb amit tehetsz h nem törődsz vele. Ha egy bizonyis srác többet piszkál (nekem ez jött le a szövegből) mint a többi akk lehet tetszel neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!