Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek Barátaim? 16...

Miért nincsenek Barátaim? 16 Fiú vagyok

Figyelt kérdés

Hellosztok

ott kezdeném hogy általános iskolába negyedik után átiratkoztam egy borzalmas iskolába ahol azt hittem jobb lessz és ott még rosszabb lett

utáltam azokat az osztálytársaimat a tanárokat mindent,

aztán mondták hogy a középsuli új lehetőség és új barátok fogadnak

Erre ott is ugyan ez a helyzet : ( én probáltam nyitott lenni kedves de most már nem az a baj hogy nincsenek barátaim

de mindenki a világvégén van és ugy nem lehet kimenni velük szorakozni kint lenni stb

magyarán ugyan ottvagyok

állandóan otthon dekkolok a gép elött és ezen szeretnék változtatni de nemtudok...

mert semmi ötletem nicns hogy hogyan kéne : (

köszönöm a megértő válaszokat (hogyha lessz)

2011. ápr. 22. 22:44
 1/7 A kérdező kommentje:
bocs azt akartam irni mindenki a világ végén lakik <-
2011. ápr. 22. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
járj el sportolni vagy harcművészetet tanulni. Utóbbit jobban ajánlom. Lényeg, hogy ne csak a sulin belül barátkozz. Ott általában nehezebb.
2011. ápr. 22. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy csúnya vagy

vagy a stílusodon kell változtatni,ami nekem lejött..

14L

2011. ápr. 23. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:

hát ömm köszi lehet hogy elmegyek valami edzésre

amugy max a stilusomon kéne változtatni

az hogy csunya vagyok hát azt nemtudom

a stilusom kimerül abból hogy alig beszélek

De az is annak köszönhetö hogy mindig lenéztek és semmi kedvem megszolalni

2011. ápr. 23. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem azért nem barátkoznak veled mert új vagy nekik a többieket a középsuliban lehet hogy már régebb óta is ismerték vagy ilyesmi.Egyépként meg ha ronda is lennél az még nem jelenti azt ogy nem lehetnek barátaid. próbálkozz meg azzal barátkozni az osztályban akinek a lrgtöbb barátja van és a legkülön félébbek pl: rondák szépek mosolygósak morcosabb típusúak stb. hátha sikerül. egyébként netes játékokban is lehet barátkozni (persze magyar játékokban) goodgame café az nagyon jó játék ismerkedésre is jó!
2011. ápr. 23. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
azt akartam írni: ismerték egymást vagy ilyesmi*
2011. ápr. 23. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ

amugy megnézem majd az oldalt

és hát igazad van sok olyan osztálytársam van akinek a barátja is az én osztálytársam

2011. ápr. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!