Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Adjatok valami...

Mit tegyek? Adjatok valami tippet!

Figyelt kérdés
ahol én lakok ott nincs olyan menő gyerek aki nem cigizik,drogozik,iszik stb. Bevallom kipróbáltam nem egyszer a cigit inni csak keveset drogozni meg még nem drogoztam. De én nem akarok 20 éves koromba már egy roncs lenni . de mint mindenki menő akarok lenni. Hogy tudnék úgy menő lenni hogy nem leszek roncs. Ne azt mondjátok lécci hogy barátkozzak okosokkal és a tanulmányi eredményemmel tűnjek ki!
2011. ápr. 22. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
A cigitől, drogtól csak ideig-óráig lesz menő valaki. Később inkább sajnálják, lenézik. Ne az ilyen emberek közt akarj menő lenni.
2011. ápr. 22. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Először is nagyon jól teszed hogy nem drogozol.Tök égő lesz majd nekik 20 éves korukba tiszta roncsok lesznek,te meg majd jól képen röhögheted őket.:D Erre gondolj:)Próbálj keresni magadnak valami hobbi-t.Miért nem sportolsz?Járj kosarazni vagy focizni vagy valami,a focisták általába menők.:)
2011. ápr. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!