Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzek késztetést arra,...

Miért érzek késztetést arra, hogy anyunak mindent elmondjak?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor érzem úgy, hogy ha van egy dolog, amiről anyu nem tud (ne gondoljatok rosszra) akkor nyugtalan vagyok, és úgy gondolom, hogy muszáj elmondanom neki mert ha nem, akkor csak még rosszabbul fogom érezni magam.. Miért van ez? Ez a későbbiekben is így lesz, ha pl lesz barátom (pasim) akkor azt is képes leszek neki elmondani? 14/L
2011. ápr. 21. 19:39
 1/10 Klüti válasza:
Régebben velem is így volt, én is mindig rosszul éreztem magam, ha nem mondtam el neki tényleg mindent, de most, hogy egy kicsit idősebb vagyok (idősebb, mint te), már nem hiszem, hogy minden egyes apróságról tudnia kell. A fontos dolgokat persze muszáj megbeszélned vele ezentúl is. Én személy szerint nagyon jóban vagyok anyával, ő sokkal inkább a barátnőm, mint az anyám. Sajnos ritka az ilyen anya-lánya kapcsolat mostanában, mint a miénk. :S
2011. ápr. 21. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok, ez annyit jelent, hogy szereted anyukád:) ha nem nagyon mersz ilyen intimebb kérdésekkel előrukkolni, célozgass, hátha rákérdez. akárhogy is, de a legjobb, ha elmondod, ami a szíveden van;)
2011. ápr. 21. 19:45
 3/10 szamóca. ***** válasza:

én is ilyen vagyok:)

mindent elmondtam anyunak, a legrosszabb dolgaimat is...

de így maradt meg nálunk a bizalom. szerintem ő az egyetlen aki mindent tud rólam. valahogy jól sült el, mert hiába árultam el ha anno holtrészegre ittam magam, következőnek is elengedett, mert tudta hogy elmondom, és tudta hogy ha azt mondom megbántam akkor az úgy is van.

én 14 évesen elvesztettem a szüzességem, nem akartam neki elmondani először de persze rögtön kibukott belőlem...

szegény... nem lehetett könnyű engem felnevelni:D

csak nyugodtan, ez jó. szerted anyukád, helyes:)

2011. ápr. 21. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen :)

szamóca:

Öhh bátor vagy, én ilyeneket azért nem mernék elmondani, ha rosszul érezném magam akkor sem:D talán egyszer kicsúszna a számon évekkel később xD

köszi a válaszokat!

2011. ápr. 21. 20:03
 5/10 szamóca. ***** válasza:
hát mert rákérdezett. hazudni meg nem tudok sajnos, még az elhallgatás esetleg bár a legtöbb dolognál az sem működik:D
2011. ápr. 21. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor is bátor dolog!xD én nem hinném, hogy a szemébe tudnák nézni ha ilyenről lenne szó.
2011. ápr. 21. 20:18
 7/10 anonim válasza:
ez a lelkiismereted ....és az anyudban nagyon megbízól....ez nem rosz dolog
2011. ápr. 21. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,m olyanhoz fordulsz,akiben 100%alékosan megbizhatsz. Én mindenkinek elmondom ami a bajom,olyannak is akinek nem kéne. Holott lehet,ha Anyukámmal beszélném meg már rég előrébb lenne az életem...
2011. ápr. 21. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is örülj neki, hogy ilyen Anyud van! Ritka ez, becsüld meg. Az enyém is ilyen, ezért tudom, hogy ez nagy kincs!

Üdv neked is és Anyudnak is!

ParlanDo

2011. ápr. 23. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzel így mert egy tisztességes ember vagy, akinek jó helyen van a szíve.

Tudod régen én is ilyen voltam. Már nem. A politika éket vert közénk, a családom van ellenem. Ami engem érdekel azt ők elítélik így elromlott a kapcsolat.

Cselekedj úgy hogy ez a kapcsolat sose mehessen tönkre!

2011. ápr. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!