Miért érzek késztetést arra, hogy anyunak mindent elmondjak?
én is ilyen vagyok:)
mindent elmondtam anyunak, a legrosszabb dolgaimat is...
de így maradt meg nálunk a bizalom. szerintem ő az egyetlen aki mindent tud rólam. valahogy jól sült el, mert hiába árultam el ha anno holtrészegre ittam magam, következőnek is elengedett, mert tudta hogy elmondom, és tudta hogy ha azt mondom megbántam akkor az úgy is van.
én 14 évesen elvesztettem a szüzességem, nem akartam neki elmondani először de persze rögtön kibukott belőlem...
szegény... nem lehetett könnyű engem felnevelni:D
csak nyugodtan, ez jó. szerted anyukád, helyes:)
Jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen :)
szamóca:
Öhh bátor vagy, én ilyeneket azért nem mernék elmondani, ha rosszul érezném magam akkor sem:D talán egyszer kicsúszna a számon évekkel később xD
köszi a válaszokat!
Szerintem is örülj neki, hogy ilyen Anyud van! Ritka ez, becsüld meg. Az enyém is ilyen, ezért tudom, hogy ez nagy kincs!
Üdv neked is és Anyudnak is!
ParlanDo
Azért érzel így mert egy tisztességes ember vagy, akinek jó helyen van a szíve.
Tudod régen én is ilyen voltam. Már nem. A politika éket vert közénk, a családom van ellenem. Ami engem érdekel azt ők elítélik így elromlott a kapcsolat.
Cselekedj úgy hogy ez a kapcsolat sose mehessen tönkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!