Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » . Nektek nem hiányzik a...

. Nektek nem hiányzik a gyerekkorotok?

Figyelt kérdés

Leginkább 17-18 éven felülieknek szólok.Nektek nem hiányzik a gyerekkorotok?Mikor minden olyan könnyű volt.Mikor szerettél jelentkezni és szép piros pontokat gyűjteni?Mikor a világon mindennél jobban szeretted az anyukádat és az apukádat?Mikor még izgalmas volt az iskolai élet ,és a "hülye" is csúnya szó volt?

Ez csak néhány példa.Arra írtam ezt a kérdést,hogy én a gyerekkori szerelmemet nem láttam 9 éve. Felnéztem rá,ő volt a példaképem régen,mert mindenre tudta a választ ,és olyan gyorsan kész lett a feladatokkal.Lenéző volt néha és szerény.Most beszélek vele,elég jól összemelegedtünk.

A baj ,hogy még nem járunk ,de a 6. beszélgetésünknél durva elméleti sexen jár az esze, és olyanokat is ír.Belemegyek ,mert nem akarom megbántani,és olyan malacságokat ír,hogy azzzta.Én ennél erkölcsösebb vagyok szerintem ,és én mint fiú leszek zavarba.:S.Szóval nekem hiányzik a gyerekkorom.:S

17F

2011. ápr. 20. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak az általános iskola hiányzik, ahová jártam. De az a hely nagyon. :(
2021. márc. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!