Mi a véleményed az olyan emberekről, akik öngyilkosságot követnek el?
Szerinted mi viszi rá őket, és hogy juthat el egy ember idáig? Mit gondolsz az ilyen emberekről?
Lehet hogy neki könnyebb lesz ugyan, de a családjára, barátaira (már ha vannak), a körülötte lévő emberekre nem gondol. Miért? Nem tudom elképzelni mi vihet rá bárkit erre..?
Divatos álláspont gyávának és szánalmasnak hívni őket, pedig vannak olyanok, akiket tényleg meg lehet érteni. Engem apám évekig tartott lelki terrorban, akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha... De persze sosem értem el az úgynevezett "tetőpontot", mikor már csak egy hajszál választja el az embert az önkivégzéstől. Utólag nagyon örülök annak, hogy sikerült elhessegetnem ezt a gondolatot. Természetesen azóta filozofáltam azon is, hogy másoknak sikerült sokkal nagyobb szarból is kikecmeregniük, tehát tényleg felesleges lett volna hazavágnom magam.
Na, ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy vannak olyan szituációban lévő emberek, akiknél "elfogadható" ez a dolog, de (!) a hatalmas haveri körrel rendelkező, "nagymenő" tinip*csákat, akiknek még a s*ggük is ki van nyalva, én sem értem... Példának okáért én is kiakadtam azon az eseten, hogy egy 15 éves csaj azért akasztotta fel magát, mert egy pulcsi elcsórásával gyanúsították egy páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!