Miért ennyire népszerűek?
Fent vagyok Facebookon, és fotósnak készülök. Rengeteg képemet feltöltöm, az ismerőseimnek tetszenek, like-olják is őket rendesen, és persze olyanok is vannak, amik rólam készültek. Nem vagyok csúnya (mások szerint kifejezetten szép) és általában megtervezett és igényes képeket rakok ki (a hobbim lévén :)) de nincs kint a mellem a képeken, nem nézek ki p*csásan és nem sminkelem az arcom hat árnyalattal sötétebbre mint a testem többi része.
Viszont egy csomó ismerősöm (főleg lányok) kiraknak egy új profilképet (nem mindegyikőjük p*csa, de azért elég 'népszerűek', állandóan kommentelik mások képeit szivecskékkel és hasonlók) és 15-20 percen belül 20-30-40 vagy még ennél több like-juk lesz. Nekem ha kint van egy képem 4-5 hónapig, akkor is csak 10-15 ember kedveli, és ott azért van különbség.
A félreértések elkerülése végett nem azért érdekel, mert annyira a szívemre venném hogy úristen kevés like-ot kaptam (hiszen nem ez az élet), csak érdekel, hogy miként is van ez.
Sok barátom van, nem utálnak.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!