Van még olyan ember aki nem nézi le azt a férfit akinek szőrösebb a lába a többi férfiénál?
Figyelt kérdés
Nekem szőrösebb de zavaro ha suliba mondják 1-2 en h milyen szőrős a lábam pedig nem fekete a szőr :S :(2011. ápr. 16. 10:20
1/4 anonim válasza:
Csak az irigyek gúnyolódnak. Egy férfiember lába szőrös. Kinek kicsit, kinek jobban.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod:)
2011. ápr. 16. 10:38
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt osztalytarsam es filoztam is rajta h kit lehet vele csinalni ritkitani? Leborotvalni? Ah akkor inkabb maradjon szoros!!!
Csak a honalj meg az intim a lenyeg, mellkas egyenfuggo de ha vki a labat borotvalja hat az eleg furi, nem a bnommel akarok agybabujni hanem a pasimmal...
4/4 anonim válasza:
gyerekes. márt a kérdés olvasásánál rájöttem, hogy 10-12éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!