Miért vagyok szomorú? És ami mége ennél is fontosabb miért tűnök vidámnak?
Figyelt kérdés
én már általános iskola 1. óta vidámnak nézek ki mindig.de valójában mindig terhel vmi ami miatt szomorú vagyok.sokszor csak úgy vagyok szomorú.csúfolni is csak azzal szoktak hogy hülye vagyok, cigány vagyok (nem vagyok cigány csak kreol bőrűnek születtem és néger sem vagyok), emo-s vagyok...nem tom miért.ezért még nem is szoktam kiakadni.de most h az osztályomból az összes barátom el fog menni így nem tom mit kezdjek.mindig szomorú vagyok csak ezt senki sem látja.:( :( :( :(
12/L
2011. ápr. 14. 18:46
1/2 anonim válasza:
hát ennek elég sok oka lehet..
pl tul monoton az életed,nincs benne semmi uj, más,ez belölem is sokszor szomoruságot vált ki.. vagy lehet,hogy egy pasi kéne :)... az sok mindent megoldanan lelkiekben sztem. vagy valami jo sport, hobbi, ami örömet okoz..
2/2 A kérdező kommentje:
Hegedülni járok és ezt nagyon szeretem is, meg minden csak időm nincs rá.nem tudok gyakorolni.és ezért persze le vagyok szidva és egyre jobban úgy érzem hogy semmit nem tehetek...egyre szomorúbb leszek.
2011. ápr. 16. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!