Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megbámuljátok a nagyon csúnya...

Megbámuljátok a nagyon csúnya embereket?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy mindenki engem bámul, mert nagyon ronda vagyok. Nem tudom, lehet, hogy csak beképzelem...
2011. ápr. 14. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nem. csak akkor "nézek" meg valakit, ha tetszik nekem, akkor is komolyabb feltűnés nélkül. engem meg szoktak időnként bámulni, csak nem tudom miért, mert a néha hozzácsatolt beszólások eltérőek, még ugyanazon helyzetben is: van hogy csúfondáros dolgokat kiabálnak utánam, van hogy a pasik disznó, néha udvarló dolgokat. nem tudom melyiket miért, de ha nekik jól esik hadd bámuljanak és koptassák a nyelvüket. habár nekem kellemetlen, még akkor is ha pozitívan néznek rám.
2011. ápr. 16. 18:19
 12/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

egyébként nincs rajtam semmi feltűnő, és szép sem vagyok sőt kifejezetten csúnya. néha nem merek bemenni egy boltba mert félek hogy mindenki rajtam fog nevetni. tudom hogy hülyeség de annyira félek néha ilyenektől. a suliban is ez van amikor az osztályterembe lépek be :(.

nektek nincs ilyen?

2011. ápr. 16. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen..de elmult.. :-?? es aval biztattam magam.. h legalabb nem vagyok olyan megszokott.. kulonleges vagyok.. blabla.. ezbennem volt mert pl az oviban is csufolkodtak..meg pl mentem az utcan ,hallottak h magyarul beszelek es lekoptek..olyan rosszul ereztem magam ..es szegyeltem magam.. meg.. pfaaa nem si tudom leirni...es en sem vtam soha megelegedve a kulsommel..de mar kezd az onbizalmam noni,mert rajottem,h az a lenyeg h en erezzem jol magam..es lesz@rok mindent es ahoz ,hogy erre rajojjek szuksegem volt valakire.. ez a szemely megvaltoztatta az eletem.. es most hulyenek tunok,de semelyesen nem is ismerem..esnem vagyok fanatikus... deszuksege,m volt ra ahoz h megtalaljam onmagam.. es rajojjek,h kell ertelkeljem magam .. szerintem ez mahjd elmulik.. idovel minden rendbe lesz.. es mindenkinek vannak ilyen idoszakai amikor nincs megelegedve meg ilyenek... de midenki kulonleges es gyonyoru a maga modjan. szeresd magad mert olyan mint te.. nincs meg EGY SEM... menjen mar fel az egod:))ha nezz oda.. ;) hidd el ,h tudom milyen amikor csufolnak v vmi..

sok sikert! ;)

2011. ápr. 20. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj ki egyszer tetőtől talpig falfestékes tréningbe az utcára, és menj be egy boltba kaját venni.

Nem fognak megbámulni. Innentől kezdve el fogod hinni, hogy az emberek nem foglalkoznak egymással, abszolúte nem érdekli őket, hogy a másik hogy néz ki. Komolyan mondom, hidd el.

2011. ápr. 21. 05:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézem a csúnya lányokat, keresem, kutatom, hogy mi szeretnivaló rejtőzhet bennük.
2011. ápr. 21. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
engem ha megbámulnak ,szemembe néznek akkor mindig elkezdek röhögni?:S ez egy idő után már idegesítő.ez miért van?
2011. máj. 15. 01:27
 17/18 A kérdező kommentje:
szerintem zavarban vagy, ezért nevetsz
2011. máj. 15. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
de nem csak úgy mosolygok és elpirulok hanem nevetek(nem hangosan persze) és mintha a másikon nevetnék:O
2011. máj. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!