Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérdezhetem azt is, hogy mi a...

Kérdezhetem azt is, hogy mi a franc baja van az embereknek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi van mostanság, de valószínűleg egy olyan periódusban vagyok, ahol baj baj hátán jön. Úgy vettem észre, hogy körülöttem majdnem mindenki csak problémázik. Attól még, hogy valakinek apróbb problémái vannak (hangsúlyozom, hogy APRÓBB!!!) még nem kell megzakkani. Főleg nem még rátenni egy lapáttal. Úgy érzem, hogy még a maradék energiáimat is elszívják, pusztán hülyeségek miatt. És pont engem találnak meg a hülyeségekkel. Egyszerűen már elegem van a világfájdalmas ábrázatokból. Meghallgatok én mindenkit szívesen, de azért már nálam is betelik a pohár. Mi vagyok én, mások lelki papírzsepije?
2011. ápr. 13. 01:04
1 2
 11/12 LeeWie válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 06:29- voltam
2011. ápr. 15. 07:06
 12/12 anonim ***** válasza:

"És pont engem találnak meg a hülyeségekkel."

Mert az ember gyakran azt kapja, amit elvisel. Azért találnak téged meg, mert te elviseled a nyavalygásukat. Vedd magad körül pozitív emberekkel és te is jobban fogod érezni magad!

2011. ápr. 19. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!