Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Kézizek (12/L) vagyok. Szoktunk a végén játszani. Ugye beállunk csapatokba(Én kapus vagyok). És akikkel voltam azok véletlenül sem jöttek a térfelükre sáncolni. Ez még hagyján. De van egy csaj , aki 20-szor önzőn bevállalta a kapura dobást a másik térfélen abból 3-5,ha bement és mivel nem jöttek sáncolni így pl.ziccerbe gólt kaptam. És pofákat vágott az a csaj. Azt nem értem,hogy ha ő neki nem megy,az Ok , de ha én nekem bemegy a gól akk rossz vagyok?
2011. ápr. 12. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele:) Te is vágj neki pofákat vagy szólj oda neki ha meglátod h. pofit vág:" mert neked nem ment be sose?" Velem is ezt csinálták amikor fociztunk:) Mindig engem állítottak be a kapuba és ha bement akkor én voltam a béna: D De néha, amikor volt egy kivételen nap amikor ő állt be akkor neki is bement akkor csak röhögtek a "barátnőivel".Nem kell velük foglalkozni:D Vagy ha már tényleg nem bírod akkor jól odamondani a véleményed...;)
2011. ápr. 12. 18:15
 2/6 szamóca. ***** válasza:

látod ezért nem sportoltam soha csapatjátékot folyamatosan.

focizni kezdtem el, már az első edzésen majdnem tömegverekedést szítottam, ugyhogy abbahagytam. röpizni tovább sikerült, több vitával, de végülis csak abbahagytam azt is.

mi van ilyenkor? semmi. vagy beszóslz vagy csendbe maradsz.

2011. ápr. 12. 18:15
 3/6 A kérdező kommentje:
természetesen kapus szeretnék maradni. Csak én eleve nem vok olyan , h pofát vágjak rá+ sosem szidtam le ,ezért is fura nekem ,mert én azon az alapon vagyok "beprogramozva" h ha engem nem piszkálnak ,én sem őt.
2011. ápr. 12. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 12. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor te nagyon türelmes lehetsz:) És legyél is ilyen.Nem szép dolog tőle,csak te ne változz meg és ne legyél ilyen.Ha nem szeretnél visszaszólni akkor tűrnöd kell.:/
2011. ápr. 12. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!