Beégetnek a suliban! Mit tegyek?
A legtöbb animefan szenved ettől. :D
De ne hagy magad! Ha valaki beszól rá, mondd meg neki, hogy téged nem érdekel, te akkor is bírod ezt a karaktert. Fanficet meg ne suliban írj. Tudom, könnyű ezt mondani, és hiába, ha ott kapsz ihletet, de inkább tőszavakban írj cetlire jegyzetet. Vagy ha meg is írod, akkor add oda önként, hogy: 'Tessék, olvasd csak fel. Én írtam és büszke vagyok rá!' Ha mázlid van, eltántorodik, vagy ha nem, akkor felolvassa. Ha jól írsz, akkor csak jót tesz a 'hírnevednek' ha meg nem, akkor ne felejtsd, hogy minden csoda három napig tart.
Én se tudom h mi az a Deidara de gondolom h vmi animes pasi az első kommentből.
Jah, annyi hogy ne a suliban éld ki az ilyeneket.
Én se ott írok ha néha írok.
Pár rajzomat látták már néhányan. De mondjuk mi már idősebbek vagyunk 20 körül és nem cikiznek ha nagyszemű figurát rajzolok és el is nevezem xD
Azon meg nem kell besértődni ha azt mondja h csajszi, megfojtani meg pláne nem... -_-
Neki nem tetszik ennyi.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:20
voltam.
jah egyszer rajzon megjegyeztem h én bírom a anime figurákat -am annyi animét nem néztem, mivel koliban tvnk se volt, meg utána se sokszor
És egy srác egyből h azokat a nagyszemű izéket?!
Mondom jah.
Lesett de semmit nem izélt utána.
Am a rajzaim kevésbé olyan animések, szeretem ha van orruk, vagy a végtagjaiknak formája, élethűbb a szeme... de ez már az én saját stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!