Mit tegyek? A fiúk állandóan piszkának a magasságom miatt?
Az osztályomban a fiúk állandóan piszkálnak,hogy milyen pici vagyok (150cm)tudom,nem tehetek róla,de ahogy néha beszólnak..megtud bántani:S
Akarok velük viccelődni,vagy épp mással viccelődők,beszólnak,hogy törpe.. az az előnyöm,hogyha a barátomat le akarom köhöm... akkor nem is kell letérdelnem meg ilyenek..
Vlmit tudok ez ellen tenni,hogy ne piszkáljanak állandóan? Visszaszólok,de hiába.. ha levegőnek nézem hiába:S 15/L
Ne foglalkozz velük. Szerintem aranyosak az alacsony lányok :)
17/F
Tudom, elcsépelt szöveg, de hagyd a fenébe. Én is kicsire nőttem és imádok ekkora lenni :) Oké, nem vagyok olyan hű, de kicsi, 25 múltam és 162 vagyok, de szerintem a kis csajok aranyosabbak :) / ez elég egoistán hangzott :D
Ha nem reagálsz rá, abba fogják hagyni!
Hm. Szerintem meg akarnak dugni.
Nem bunkóságból, de nekem ez jön le. Mert amúgy senki sem annyira tapló, hogy magasságon nyáladzon folyamatosan.
Hát még 8.ba járok,mert év vesztes vagyok:/
Pedig ők csak ezen tudnak csámcsogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!