Egy 7. -es lánynak ( most szeptemberben leszek 7. -os ) aki 13 éves, és 158 cm annak a 58 kg sok vagy megfelelő? És a magasságom? :O
Szerintem sok.
Szerintetek?
:)
Én most megyek 8.ba 13 éves vagyok (jövő májusba leszek 14) kb. 180 cm magas és majdnem 60 kiló. Szerintem nincs baj veled, csak kicsit alacsony vagy. Bocsi.
Remélem tudtam segíteni. (:
Uhh. Szerintem sok.
Én 3 évvel vagyok idősebb nálad és 20 centivel magasabb (178), de emellett 58 kg vagyok, és még így is van rajtam felesleg.
hát én 8.ba megyek és 160 - 58 kg..
a fiúknak a mai világba nem jkönnek be a gebék.. mint a 180-58 kg.. ursiten :S
Uccsó: kössz a "gebe" elnevezést...honnan tudod, hogy gebe vagyok? Láttál már? Mert egyáltalán nem vagyok sovány. szánalmas -.- És különbenis ha figyelmesebben olvasnál mielőtt azt a szót használnád, hogy "gebe" nem 58 hanem 60 kiló vagyok...tudod az is számít...különbenis a lányoknak meg nem tettszenek a "várj székre állok és akkor kapsz egy puszit" stílusú fiúk...akkora mérettel kiállnák kertitörpének -.-
Nem beszélve arról, hogy "anyúú leveszed nekem a cukrot?" "nem érem el!" :))
És ha egy kis csepp tudás is szorult volna beléd...tudhatnád, hogy a lányok hamarább nőnek, mint a fiúk -.-
Én is fogok hízni, te is fogsz nőni...és passz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!