Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Változzak meg?

Mit tegyek? Változzak meg?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok. Már 2 éve benne vagyok egy társaságban, eddig úgy éreztem, hogy j velük lenni.

Most valami megváltozott bennem, valahogy meguntam ugyan azokat a napokat, sosem mozdulnak ki, csak a gép..gép..gép.

Mostanában suliban is erről van a téma, meg az értelmetlen poénokon, egymás gúnyolásán. Valahogy azt érzem, mintha értelmesebb lennék náluk, de nem nagyon van körülöttem olyan társaság, ahol jól érezném magam.

Mit kéne tennem? Legyek én is olyan, mint ők? Gépezzek velük? Szóljak be velük másoknak? Nekem ez valahogy nem jön be:S

2011. ápr. 10. 17:15
 1/3 anonim válasza:
Szia!Azt tanacsolnam neked hogy semmi kepp se ereszkedj le az o szintjukre,itt arra gondolok hogy te is beallj a gunyolodok soraba.probalj uj dolgokat megismertetni veluk biztos sok dolog van ami erdekel teged vagy hivd el oket focizni ugy is egyre jobb az ido.
2011. ápr. 10. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne változz meg, az már nem te lennél. Ez egy kicsit nehezebb út, de hosszú távon mindenképp jobb. Ne add fel önmagad!
2011. ápr. 11. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne süllyedj le az ő szintjükre, próbálj meg igazi barátokat szerezni, hidd el előbb utóbb menni fog, csak legyél nyitott, és kiderülhet hogy az illető végig ott volt melletted. Nekem már sikerült túllesnem ezen :)
2011. ápr. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!