Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Tényleg olyan...

Ez normális? Tényleg olyan vagyok mint egy emo?

Figyelt kérdés

Az osztályban összesen csak 2 igaz barátom van. A többieknek is vagyok a barátja, de nem úgy... Nagyon visszahúzódó vagyok. Hamar kiakadok kis dolgokon, sokat sírok. De a barátnőimmel nagyon sokat röhögünk. Sokat gondolkozom a semmin... úgy értem a világon gondolkozok, de konkrétan nem tudom miről. Nincsenek céljaim. Sokan miután megismernek, azt mondják emo vagyok. Pedig sosem mondtam magam még annak...

Ez most normális?

2011. ápr. 7. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

nem, te egyszerűen csak egy normális tinédzser vagy.

kik az emok?

-hü.lye talpig feketében járók, 10 kg. fekete smink van rajtuk.

-egyfolytában azt hangoztatják, hogy ők csak a feketét és a lilát szeretik, csak azt veszik fel.

-egyfolytában azt figyelik, ki mondja rájuk hogy emo.

-kiírják facebookra hogy jaj de szomorú vagyok, lehangolsó képeket tesznek fel, hogy mindenki ezt mondja hogy húú ő mekkora emos, stb.

az emo-ságnak semmi köze az életérzéshez, ez egy gáz divatág, teljesen nem divatos, csak a sok hülye azt hiszi hogy az...

2011. ápr. 7. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, érzékenyebb vagy, mint más. Én is. Van, hogy csak úgy nekiállok bőgni, holott semmi bajom. Folyamatosan szomorú zenéket hallgatok...érzékenyebbek vagyunk. Amúgy nekem sincs semmi bajom, tehát full idióta vagyok...

Amúgy megjegyzem az előzőnek, hogy azért teljesen nincs igaza, azért ennél mélyebb a dolog (kivéve a pózereket), de mindegy.

2011. ápr. 7. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az emo csak egy divatirányzat. Ha annak érzed magad, akkor lehet az vagy... ez rajtad áll.

Érzékenység a kulcsa, én is ilyen vagyok. Mégsem tekintem magam az emo-k sorába, mivel nincsen rá szükségem. Ez a divathullám csak jobban beleültette a bogarat a fületekbe, hogy sokkal jobban kihozza belőletek a negatív dolgokat.

Az egy dolog, ha sírsz... gondolkodsz a semmin. Érzékenység géne rejtőzik benned. Kész.

2011. ápr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!