Miért vörösödök el a metrón?
Figyelt kérdés
Máshol is volt rá példa, de általában a metrón szokott lenni amikor sokan ülnek pont előttem. Nagyon gáznak érzem és nagyon zavar hogy nem tudok túl lenni ezen. Ha eszembe jut hogy most úristen el ne vörösödjek mert ott egy jó csaj(metrón), vagy hasolnó, na akkor tuti olyan zavarba jövök hogy egyből elpirulok. Nemcsak azért mert jó a csaj, tök közömbös emberek előtt is zavarba jövök sokszor. próbáltam már mindenféle légzéseket, meg gondolatokkal elhárítani, több kevesebb sikerrel, az jött eddig be, hogy ellazulok és azt mondom magamban hogy elpirulni egyáltalán nem gáz. Ez se jön be mindig. Rájöttem már hogy ez tudatos dolog, ha nem rágódnék ezen, nem is lenne ez a gondom. Tudom hogy tudatos ez a dolog, de nem tudom kitörölni azt a megszokást az agyamból hogy azon rágódok nehogy elpiruljak mert akkor milyen gáz lesz. aki tud segítsen lécci. 18F2011. ápr. 5. 20:03
1/4 anonim válasza:
Énis tökre zavarban vagyok ha leülök a metrón, és mindig azt hiszem h engem néznek akik szemben ülnek velem, és ezért folyamatosan a földet nézem. De aztán ha 1 x felnézek látom h senki sem bámul engem, de hiába....
Én pl azzal szoktam próbálkozni, hogy arra gondolok, hogy az sokkal gázabb ha látják rajtam h zavarban vagyok, pont h akkor bámulnak majd meg...ez néha be is jön nekem, így egyre kevesebbszer vagyok zavarban.
2/4 anonim válasza:
én akkor szoktam ha félek Xd vagy ha izgulok azis idegesitő tud lenni...xD de én buszon szoktam csak menni ott már megszoktam az arcokat...mondjuk én elég feltünően szoktam kináézni ugyh szokásos h bámulnak :D
3/4 anonim válasza:
Halgass zenét ,vagy olvass , zárd ki a külvilágot. Én pl. a mertón mindig olvasok és nem figyelek másokra.
4/4 anonim válasza:
vegyél egy jó nagy újságot(pl bors)és tarts az arcod elé(mintha olvasnál)bocsi, de jobb nem jutott eszembe, de am nem hiszem, hogy sokakat érdekelné az arcszíned.meg ha büszkén(olyan megabiztosan)ülsz vagy állsz akkor sztem nem olyan gáz, mert gondolhatnák azt is, hogy mindig ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!