Égő, ha valaki így öltözik?
Figyelt kérdés
Ha valaki mindig ugyanolyan ruhában jár. Nem ugyanabban, mert van neki több is ugyanabból és mindig tiszta, de egyszerű. (19F)2011. ápr. 2. 23:29
11/12 A kérdező kommentje:
Elárulom persze, sőt már el is árultam:
"...én a megszokott ruháimba érzem jól magam, nem tudom miért, olyan idegennek érzek egy teljesen más színű vagy fazonú ruhát." Ha veszek egy új ruhát, akkor az is nagyon hasonlít az előzőekre. Nem érzem jól magam más stílusú ruhákban.
A haverjaim? Semmit. Legalább is nekem a szemembe nem mondta még senki. Ettől függetlenűl lehet, hogy a hátam mögött kibeszélnek, de még ez sem jutott a fülembe, sőt mikor "oltani" próbál valaki néha, akkor sem jött elő.
És igen, nem vagyok túl színes egyéniség...
2011. ápr. 3. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!