Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Égő, ha valaki így öltözik?

Égő, ha valaki így öltözik?

Figyelt kérdés
Ha valaki mindig ugyanolyan ruhában jár. Nem ugyanabban, mert van neki több is ugyanabból és mindig tiszta, de egyszerű. (19F)
2011. ápr. 2. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Égő.

Azt fogják hinni hogy csak az az egy ruhád van és ilyenkor felmerül a kérdés hogy mikor mosod ha mindig abban vagy?

Mindenkinek elkezded majd mesélni hogy van belőle több és váltogatod őket?

2011. ápr. 2. 23:57
 2/12 anonim ***** válasza:
hát középsuliban valószínüleg "égő", egyetemen viszont a kutyát se érdekli. Nem tudom melyikbe tartozol
2011. ápr. 3. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem égő egyáltalán, még ha nem is tudnám hogy több van belőle, akkor is egy éjszaka alatt be lehet tenni több mosást is, másnapra meg megszárad (meg mondjuk nem is kell egy hordás után kimosni semmit, maximum az alsóneműt), szóval nem gondolnám hogy mindig ugyanazt a koszos ruhát hordja az illető.
2011. ápr. 3. 02:12
 4/12 anonim válasza:
En is mindig ugyan abba a ruhaba jarok es egyszeruen oltozkodok,nem szeretek kioltozni mert akkor mindenki bamul,de meg figyeltem ha nem valtok ruhat lese szarnak az emberek
2011. ápr. 3. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak azért rossz, mert ez azt jelenti, hogy az életed is ugyanolyan egyhangú, mint az öltözködésed. Normális emberek máshogy öltöznek fel suliba, máshogy randira, máshogy étterembe, máshogy a szabadidejükben, vagy mikor otthon vannak, máshogy amikor bulizni mennek.

Őszintén sajnállak.

2011. ápr. 3. 18:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem kell sajnálni, rossz volt a kérdés.

Nem abban alszok természetesen amiben színhába járok. Ha járnék, de nem járok, mindegy.

Természetesen más van rajtam mikor otthon vagyok, meg más a munkás ruha is, bulizni nem járok úgyhogy...., csak úgy álltalában "emberek közé" egy fajta ruhában járok. Ugyanolyan farmerokba, ingekbe, pólókba.

Azért kösz az eddigi válaszokat!

2011. ápr. 3. 20:07
 7/12 A kérdező kommentje:

színháZat akartam írni.

Egégybként nem kell sajnálni, én a megszokott ruháimba érzem jól magam, nem tudom miért, olyan idegennek érzek egy teljesen más színű vagy fazonú ruhát.

2011. ápr. 3. 20:10
 8/12 anonim válasza:
Elarulod hogy miert jarsz mindig ugyan abba a ruhaba? A haverjaid mit szolnak?
2011. ápr. 3. 20:44
 9/12 anonim válasza:
Nekem arról, hogy valakinek több ugyanolyan ruhája van, az jut eszembe, amikor a rajzfilmekben kinyitják a szekrényt és a vállfákon ott lóg 10-20 ugyanolyan ruha :D
2011. ápr. 3. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
az öltözködés is egy tükör a személyiségünkről, én is elég egyhangúan öltözködöm de ismerem is magam :D meghalnék ha színes ruhákba kéne járnom :D
2011. ápr. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!