Miért nem köszönnek az emberek?
Lehet megharagudtak rád.Vagy ha nem vagytok beszélő viszonyba csak ismeritek egymást akkor nem tudom.: S
Én mindig köszönök ismerősöknek.Mégha csak 1x láttam is mert apukám vagy anyukám ismerőse akkor is köszönök.Megszokásból.Valamikor nincs kedvem,de muszály,hogy ne nézzenek bu*kónak.Mert a családomat járatom le :"D
Én úgy döntöttem, hogy fiúknak nem köszönök előre, max visszaköszönök. Lányoknak ha köszönök, de nem köszönnek vissza, megjegyzem, hogy bunkó, és többet nem köszönök neki. :D
Én ha valakinek nem köszönök azért van, mert nem figyel úgy látom, vagy mert mint mondtam, elvárom, hogy előre köszönjön
14L
14 évesen "elvárod, hogy előre köszönjön"
kicsit elvagy te szállva magadtól
00:18
a 14L vagyok. Nem felnőtt emberektől várom el, hogy előre köszönjenek, de fiatal srácoknak nehogy már én köszöngessek előre. Párszor előfordult, hogy olyanra akit csak látásból ismertem ráköszöntem, és ilyen semmi rekedt hangon vagy visszaköszönt, vagy volt aki oda se nézett. Ha ő úgy dönt, hogy nem tisztel meg a köszönésével, nem okozok neki kellemetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!