Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen volt a gyerekkorotok?

Milyen volt a gyerekkorotok?

Figyelt kérdés
Hosszan kifejtve.
2011. ápr. 1. 17:29
1 2
 11/14 Mentifantezsvér ***** válasza:

Csodálatos..bár újraélhetném mégegyszer...:D

Falun nöttem fel...általánosba nagyon jó volt..:D mindenkit ismertem engem is mindenki simert..:D mindeem megvolt amit akartam :D márint nem pénz meg ilyenek..sose voltunk gazdagok..de volt egy szép kis házikónk ami közel volt mindenismerősümhöz :D mindíg is jó tanuló voltam szóval ezel nem voltak gondjaim és zerettem mulatni:D minden nap kint játszottunk a haverokkal :)nyárokon táborokba mentem , télen szánkózások..:_D boldog és gondmentes gyerekkorom volt :D de most se panaszkodhatok..:D elvágeztem az általánost és utána kijöttem angliába szüleimmel:) 2 éve itt élünk. :) már vannak ismerőseim és megszoktamma környéket és zsretetem :D

2011. ápr. 1. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmilyen.

Unalmas volt minden. Az általános éveim jók voltak de az is csak olyan 3.-4 .osztálytól. A középsulis éveim 1.-2. jól telt, a többi ellett cseszve, nagyon bánom hogy odajelentkeztem.

A gyerekkoromról még annyit, hogy a többi gyerek között sosem éreztem magam jól és mostanra 19 évesen is megmaradt az elhagyatottság érzése, ugyanis már gyerekként is elég magányos voltam,hát most sincs másképp.Nem így képzeltem el, azt hittem,hogy majd középsuliban rám talál majd a szerelem de nem így lett és még most sincs így. De sok dologra rájöttem, amik nagyjából megtanítottak pár dologra....pl barátok, a jó és a rossz megismerése,álmok stb...

Ha a következő 5-10 évem is ilyen lesz, mint a középiskolás éveim akkor inkább vállalom a másvilágot.

:)

19.l

2011. ápr. 2. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Röviden nehéz összefoglalni. Összességében szerintem szerencsés vagyok (bár egyik barátnőm kifejtette, hogy én mindig baromi nagy mázlistának tartom magam, közben ugyanannyi gondom van, mint a többi embernek). A kisgyerekkorom elég felhőtlen volt, anyukám kb 5 éves koromig otthon volt, tehát elég sok időt töltött velem. Eleinte a nagymamámnál laktunk mindannyian (anyukám, apukám és én), majd anyukámék különköltöztek a nagymamámtól, innentől elég sokat utazgattam ide-oda, mert amikor beteg voltam, meg amikor megszületett az öcsém mindig a nagyi vigyázott rám. Aztán amikor kb 8 éves voltam elköltöztünk családi házba, előtte pár hónapot a nagymamámmal laktam, utána pedig ő is hozzánk költözött és onnantól kezdve őszintén szólva a szüleimnek nem sok köze volt a nevelésemhez, mert ők továbbra is a városba jártak dolgozni, reggel előbb mentek el, hogy felkeltem volna, este pedig 6 felé jöttek haza, amikor én már rég otthon voltam és túl voltam a tanuláson, és ők olyankor csak tv-ztek már, szóval a gyerekkorom nagy részét a nagymamámmal töltöttem (ugye 3 éves koromig, ami leginkébb számít anyukám és a nagymamám együtt neveltek). 3 éves koromig nem voltam hajlandó éjszaka aludni, viszont apukám éjszakás volt, és ő amúgyis nappal aludt, én éjszaka ordítottam így aztán lassanként az egész családot átszoktattam a nappal alszunk éjszaka játszunk életmódra, ami nekem nagyon kényelmes volt. Amikor megszületett az öcsém, akkor ez abbamaradt, onnantól kezdve én akkor is nyugodtan aludtam, ha ő ordított. Amúgy nagyjából mindent megkaptam, amire szükségem volt, nem mondhatni, hogy nehéz gyerekkorom lett volna, tengerparti nyaralásokkal, meg hasonlók. Mondhatnám, hogy elkényeztettek, de ez így alapjáraton nem igaz, mert nem engedtek követelőzni, meg hisztizni, azokért azért járt a seggreverés, szóval könnyű gyerekkorom volt, de nem az volt, hogy rámutatok valamire és megveszik. Mondjuk ebben nagymamám józan paraszti eszének is nagy szerepe volt szerintem ("kislányom egy kisgyereknek nincs ilyesmire szüksége")...

Mire vagy még kíváncsi? Írj privit, ha még érdekelnek részletek, remélem segítettem..

2011. ápr. 2. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:

hmm erdekes valaszok erkeztek...Most 20 eves vagyok es nem volt eppenseggel jo a gyerekkorom de nagyon szivesen lennek ujra gyerek amikor nem kellett foglalkozni minden hulyeseggel...munka, szamlak stb...

A csaladi eletem mindig is jo volt, sokat voltunk egyutt, mentunk kirandulni stb...viszont az ovoda es az altalanos suli egy nagy sz@r volt...Igen, emlekszek az ovodas kori elmenyeimre mert a rossz dolgokat nehez elfelejteni...nem veletlenul hisztiztem ha be akartak oda paterolni...az altalanos suliban is a tipikus kikozositettek csoportjaba tartoztam, de orultem hogy inkabb neztek levegonek minthogy bantsanak de azert neha megkaptam a magamet...A kozepiskolas eveim nagyon jok voltak hianyzik es szivesen visszamennek meg 5 evre..:D

2011. ápr. 7. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!