Csak én vagyok ilyen szar?
09:12 - küldj levelet privátban, és küldök képet. :)
Ez meg egy jó ötlet, hogy olyat sportoljak, ahol mindig emberek között vagyok, nem tudom mért nem jutott még eszembe, köszi. :D
Na, megnéztem a képeket. Más örülne ha így nézhetne ki mint te! De ha tényleg nem nagyon tudsz mit kezdeni magaddal, hát változtass: - adj le pár kilót (most nem adok ötleteket hogyan, nézz meg más oldalakat)
- kicsit változtass a stílusodon (a fényképekből ítélve tetszik a stílusod, csak mindenkire ráfér egy kis változás, persze nem azt mondom hogy cseréld le az egész ruhatárad :))
- sportolj
- menj el közösségi helyekre és próbálj meg szerezni új haverokat (ez egy kicsit hülyén hangzik de ha tényleg akarod beválhat és még jó is lesz)
- én régebbem voltam ugyanígy és megváltoztattam a hajam. Nem befestettem hanem másként vágattam le és úgy sokkal jobban néztem ki és jobban is éreztem magamat.
Hát ennyit tudtam segíteni, remélem mostantól majd egy kicsit jobb lesz neked! :)
U.I.: Nem tudom milyen tanuló vagy de ha közepes, vagy ha rossz, akkor javíts mert ez nem stréberség, hanem felnéznek így az emberre!
Sztem is csak az önbizalom hiány kisért!!
a többiek szerint szép vagy ,kaphatok énis egy képet,mert nem tudom elképzelni...és addig véleményt se tudok mondani
kérlek!! Ha igen irj privátot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!