Miért ilyen a barátnőm? SOS
Szia!
A problémád egy kicsit összetett, de azért, mint minden problémára, szerintem erre is van megoldás.
Ha én a te helyedben lennék elsősorban megpróbálnám megbeszélni a barátnőmmel, hogy ez és ez van, ez és ez nem tetszik, valamit változtatni kéne, mert ahogy írtad mégis csak ő a legjobb barátnőd.
Különben is emberek vagyunk, azért van szánk, hogy megbeszéljük a bajainkat.
Ha tényleg IGAZI barátok vagytok megfogja érteni és változtatni fog a viselkedésén, hogy a barátságotok ne menjen tönkre.
Azt tanácsolom, hogy minél előbb beszéljétek ezt meg, mert hamar el tud mérgesedni az ilyen ügy.
Gondolom te se szeretnéd, hogy csak gyűlik, gyűlik benned a harag és egy semmiségért teszem azt kirobban belőled egyszer csak minden. A környezetedben meg csak pislognak és még te érzed utána magad sz@rul...
Még valami megragadott:
"Pedig én nagyon szeretek a középpontba lenni csak nem a hülyeséggel hanem azzal hogy megértő meg aranyos vagyok.Hozzám odajöhetnek az emberek ha bajuk van de úgy érzem hogy a barátnőm tulajdonságai sokkal jobban kellenek az embereknek"
Szerintem ez nem így van. Nem ismerem a környezetedet, ahogy téged és a barátnődet sem.
DE!
Aligha hinném, hogy az embereknek egy majomkodó idióta lóröhögést produkáló "barátra" sokkal nagyobb szüksége van, mint rád a felsorolt tulajdonságaid alapján.
Merj kitűnni a barátnőd mögül, szerintem sokkal többet érsz, minthogy az árnyékában élj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!