Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen a barátnőm? SOS

Miért ilyen a barátnőm? SOS

Figyelt kérdés
Nem érzem magam se szépnek se semminek.Úgy érzem hogy nálam mindenki sokkal többet ér.Sokszor inkább megsem szólalok,mert ha mondok valamit akkor utána mindig nagy kuss lesz.A legjobb barátnőmet mindenki szereti és már úgy éreztem nem bírom azt hogy néha ő i olyan lekezelő,mert kevesebbnek érzem magam nála mert ő most szerzett új barátokat és ezt mindig direkt érezteti.Ha valahogy egy picit a figyelem középpontjába kerülök,akkor jön ő és elkezd majomkodni,meg idiótán röhögni mint egy ló,olyan hangosan hogy elterelje rólam a figyelmet.Pedig én nagyon szeretek a középpontba lenni csak nem a hülyeséggel hanem azzal hogy megértő meg aranyos vagyok.Hozzám odajöhetnek az emberek ha bajuk van de úgy érzem hogy a barátnőm tulajdonságai sokkal jobban kellenek az embereknek.Az hogy mint egy 5 éves elkezd integetni és a fejét rázzva kinyújtja a nyelvét.stb.......Elegem van már belőle.Nem hagy érvényesülni.Viszont nem akarom őt mint barárot elhagyni mert nekem elég nagyok az igényeim barát téren és ő pont az aki a hülyeségeit leszámítva megfelel.És nem hiszem hogy találnék egy olyat mint ő.Addig meg egyedül lennék mint a kisujjam..:/ De már kezdek nagyon belefáradni. Segítsetek
2011. ápr. 1. 12:08
 1/2 anonim válasza:

Szia!

A problémád egy kicsit összetett, de azért, mint minden problémára, szerintem erre is van megoldás.

Ha én a te helyedben lennék elsősorban megpróbálnám megbeszélni a barátnőmmel, hogy ez és ez van, ez és ez nem tetszik, valamit változtatni kéne, mert ahogy írtad mégis csak ő a legjobb barátnőd.

Különben is emberek vagyunk, azért van szánk, hogy megbeszéljük a bajainkat.

Ha tényleg IGAZI barátok vagytok megfogja érteni és változtatni fog a viselkedésén, hogy a barátságotok ne menjen tönkre.

Azt tanácsolom, hogy minél előbb beszéljétek ezt meg, mert hamar el tud mérgesedni az ilyen ügy.

Gondolom te se szeretnéd, hogy csak gyűlik, gyűlik benned a harag és egy semmiségért teszem azt kirobban belőled egyszer csak minden. A környezetedben meg csak pislognak és még te érzed utána magad sz@rul...

Még valami megragadott:

"Pedig én nagyon szeretek a középpontba lenni csak nem a hülyeséggel hanem azzal hogy megértő meg aranyos vagyok.Hozzám odajöhetnek az emberek ha bajuk van de úgy érzem hogy a barátnőm tulajdonságai sokkal jobban kellenek az embereknek"

Szerintem ez nem így van. Nem ismerem a környezetedet, ahogy téged és a barátnődet sem.

DE!

Aligha hinném, hogy az embereknek egy majomkodó idióta lóröhögést produkáló "barátra" sokkal nagyobb szüksége van, mint rád a felsorolt tulajdonságaid alapján.

Merj kitűnni a barátnőd mögül, szerintem sokkal többet érsz, minthogy az árnyékában élj! :)

2011. ápr. 1. 12:39
 2/2 anonim válasza:
Remélem tudtam segíteni.
2011. ápr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!