Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted miért lehetek ilyen?

Szerinted miért lehetek ilyen?

Figyelt kérdés

Sok dolgot szerettem volna elérni az életben, sok sikerült is volna. Nagyon vágytam rájuk és mikor megkaphattam volna, szánt szándékkal elrontottam az esélyeimet. Szándékosan belemenekültem a kudarcba. Jó tanuló voltam, kirúgattam magam az iskolából. Jó állásom volt az iskola mellett, direkt kiprovokáltam, hogy kirúgjanak. Most iszom és szemetet gyűjtögetek az erdő szélén.

21f

2011. márc. 30. 20:46
 1/3 szamóca. ***** válasza:

kudarctól való félelem? mármint amin nem tudsz uralkodni. inkább nem vetetted bele magad a sikerbe, nehoyg tönkremenjen.

esetleg fiatalabb korban a sima unalom is vezethet ide. ha alapvetően lázadó természet vagy, de nincs mi ellen lázadnod. ilyen velem is volt középiskolában. egyszerűen minden jól mködött, tudtam a kérdésekre a választ és így "nem lázadhattam" hát találtam olyan területet amin mégis.

vagy talán a felelősségtől való félelem. nem féltél hogy kudarcot vallasz, miután megszereztél valamit?

hirtelen ennyi, ezek csak tippek amik vezethetnek ide.

2011. márc. 30. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:

szemetet gyűjtögetsz?:D az jó lehet

Na de most komolyan, még nem késő, bármit elérhetsz amit szeretnél, csak 21 éves vagy. Egyetértek, szerintem is félsz a kudarcoktól..

2011. márc. 30. 20:58
 3/3 Összefogás válasza:

Lehet hogy azért viselekedtél így, mert rájöttél, hogy már nem is vágysz annyira azokra a dolgokra, és számodra más jelenti az értéket. Evvel nem volna baj, de sajnos idáig nem tudtál alkalmazkodni. Nem kellet volna felrúgnod addig a régit, amíg nem találtál újat.

Nézz a lelked mélyére, és gondolkodj el azon hogy mik a saját értékeid, mit szeretnél elérni az életben, és milyen út vezet a céljaid megvalósításához.

Keresd meg a rosszban a jót: az erdőben csend van, van időd gondolkodni, és összhangban vagy a természettel.

Kisfaludy György időfizikus minden csütörtökön 19-22 óráig tart előadást a Bp. 3. ker. San Marco u.i Műv. Házban, Többek között a lelki dolgokról is. Ha van hozzá kedved, inkább az Ő előadásait hallgassd, és ismserd meg Önmagadat.

2011. márc. 31. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!