Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan állítsam le őket?

Hogyan állítsam le őket?

Figyelt kérdés
Pár hónapja belezúgtam egy fiúba az adatlapján is az volt kiírva,hogy fiú és fiú néven mutatkozott be.Marhára örömmel újságoltam minden barátnőmnek...Pár napja megnéztem róla egy képet és láttam h melle van :O.Erre az egyik barátnőm rákérdezett h fiú-e vagy lány és azt mondta,hogy lélekbe fiú,de anyakönyvileg lány...A lány neve is kiderült.Azóta folyton ezzel szivatnak és egyszerűen nem akadnak le rólam hiába ígérgetik,nagyon szemetek =(.Pedig tényleg azt hittem,hogy fiú és már nagyon szar amit csinálnak.Hogyan állíthatnám le őket?
2011. márc. 30. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó :D De,h szerettél bele kép nélkül vagy mi?) Majd megunják)
2011. márc. 30. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Neeem :D volt kint képe egy csomó de azokon mindig csak a feje volt rajta és úgy tiszta fiú volt :DD
2011. márc. 30. 14:21
 3/3 anonim válasza:

1. Ne szólj hozzájuk és hagyd a francba őket , majd rájönnek ,h ez neked nem jó.

2. Mond ,h van másik pasid és elfelejtik az elözöt!

Ha felveszel iwiw en akkor levelezek veled és meg mutathatod nekik ,h van éret pasid, de csak ennyi!Web maszti meg ilyenek NEM :)

Sok Sikert!

2011. márc. 30. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!