Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi indítja el az ember, a...

Mi indítja el az ember, a Magyar Gárda-féle rasszista, szélsőséges, és hibás gondolodásmódra vezető úton?

Figyelt kérdés
Mit érez az ember, aki egy ilyen csapathoz tartozik? Büszke arra, hogy kiirtaná a zsidókat, a romákat, a homoszexuálisokat? Erősnek hiszi magát, mikor álarcban egy tüntetésen rendőröket, és ártatlanokat ver? Miért van az, hogy csak a -10-20-as IQ-jú emberekból kerülnek ezek ki? És miért vannak ilyen sokan?
2009. febr. 25. 22:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Tegyuk fel kedves kerdezo , hogy falun laknal , szuleid gazdalkodasbol elnenek , allatokat tartanak es zoldsegeket termesztenek. A faluban lakik 30 cigany akik tonkreteszik a falut es a falusiak eletet , ellopjak az allatokat a gyumolcsot a zoldseget , este felsz kimenni a sotetbe , 70 eves szuleid nyomorusagosan elnenek , mig a 30 cigany a segelyt elmullatja es a lopott dolgokat eladja megeszi. Te nem ereznel tehetetlen duht , nem szeretnel valtosztatni a helyzeten??? nem szeretnel felvonulni az ilyenfajta bunozes ellen??? nem szeretned , ha a kormany olyan torvenyeket hozna ami nem a bunozot vedene hanem a dolgozo szegeny embert??? ( lasd a Kesznyetenyi bacsit akit elzartak mert sajat kertjebe aramot mert vezetni es megolte az aram az egyik tolvajt )
2009. ápr. 20. 08:33
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
A kerdes feltevojenek ajanlom , hogy koltozzon be ciganyok koze , vagy koltozzon ossze ciganyokkal , nezzuk meg miutan elloptak mindenet , megvertek , megeroszakoltak , lekoptek tonkretettek az eletet mi lesz a velemenye a rasszizmusrol es a szelsosegessegrol , konnyu szavakkal dobalozni , nem szovegelni kell hanem cselekedni ! Az osszes fajvedo , rasszistazo kotsoggel ezt kene csinalni , bekoltoztetni egy ciganyfertozott faluba varosreszre es ott vedje a ciganyokat es jajgasson a nem letezzo rasszizmusrol. A gyulolet osi oszton es tapasztalatok negativ elmenyek hatasara alakul ki , csak azt lehet gyulolni aki tett is erte valamit !!!
2009. ápr. 20. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Úgy látom eléggé félre vagy informálva, ezért felvilágosítalak!

"A Gárda célja a hagyományok őrzése, a felnövekvő korosztályok testi, szellemi és lelki képzése, a nemzetben gondolkodók összefogásának és összetartozásának erősítése, a magyar nemzet értékeinek ápolása és védelme, mert csak aki ismeri a múltját, az látja a a jövőjét. A test, a szellem és a lélek harmóniája az ember legfontosabb képessége. A nemzeti értékek védelme pedig olyan egyetemes feladat, amely soha nem veszíti el fontosságát."

Ez a Magyar Gárda feladata!

Ami a 10-20-as IQ-t illeti: Nézd meg a gárda oldalán a jelentkezési lapot! Tudod ha 10-20-as IQ-val rendelkező emberek lennének a Gárdisták, nem kérdeznének rá az iskolai végzettségre, nyelvvizsgákra, jogosítványra, stb.!

2009. máj. 17. 01:33
 14/23 anonim ***** válasza:
2%
mert a világon a buta, egyszerű emberek vannak többségben. majd ez is kimegy a divatból.
2009. júl. 11. 18:49
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

szánalmas kérdés.Ember jó lenne ha utána néznél a dolgoknak és nem csak beírod ebbe a szép oldalba az amúgy értelmetlen kérdésed akkor pár tény a Gárdáról:

-ők segítettek az árvízi gátaknál

-azokat a cigányokat akarják"helyrerakni" akik bűnöznek

-elmondanám hogy magyar ember fél kilépni az utcára mert megkéselik és ez ellen lép fel a gárda

- a rendőrség nem csinál semmit ezért cselekszenek ők

És engem nem érdekel hogy mit mond néhány ilyen buta ember de ha ez az ára hogy rasszistának fasisztának és népírtónak stb stb.. nek neveznek hát legyen de akkor is magyar leszek a halálomig mert ez a mi országunk és ezt nem lehet megengedni itt hogy ne lehessen este 9 óra után kimenni az utcára mert a kapualjban megkéselnek és kirabolnak.

Éljen a Gárda éljen a Haza !

Szebb Jövőt !

2009. júl. 12. 00:24
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
Ha a homoszexuálisokat ki akarják irtani akkor a lezbikusokat is kikéne..mert kb ugyan az..ha 2 férfi szereti egymást az elitélendő és undorító ha 2 csaj akkor meg semmi gáz?...nah az ilyen gondolkodásuakat kéne inkább kiirtani...-.-"
2009. júl. 12. 00:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Én 14 éves vagyok, de tényleg, ekkora buta állítást... Ja meg még nem is mondtam hogy a szomszéd 60 éves bácsit a mi házunk előtt ütötték le és rabolták ki, éjszaka...nem is tudom kik...

Én nagyon szívesen belépnék a gárdába, de azért hogy segítsek, mert az a legszebb emberi gesztus ha segítünk az elesetteknek, de nem annyira mint itt hogy a nem is tudom kik tök ingyen kapják a segélyt, nem dolgoznak : Me minek? ingyé van a segély. Ez csak az én véleményem volt.

2009. júl. 12. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:

sok ember ne mis tudja hogy a Gárdisták mit csinálnak...Csak azért mert Árpád-Sávos kitűzőjük van meg stb...lefasiztázzák őket miközben ők vittem Erdélybe egy magyar iskolának 2 millió forintot...ők építettek gátakat az árvíznél és még még nagyon sokat lehetne sorolni...érdemes lenne UTÁNA OLVASNI

Szebb Jövőt !

2009. júl. 29. 22:42
 19/23 anonim ***** válasza:
ja és még annyi hogy te is Blikken,RTL-en meg a TV-n nevelkedtél.!
2009. júl. 29. 22:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem nézek RTL meg TV2 féle csatornákat, sőt nagyon tévét sem nézek. És egyetlen Blikk újságot fogtam a kezemben egész életemben, azt is csak azért, mert anyámnak vettem. Erről ennyit.
2009. júl. 29. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!