Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan válaszolhatnék vissza...

Hogyan válaszolhatnék vissza az oltásokra? Lent

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a lányok mindig oltanak, de én nem tudok frappánsan visszaszólni nekik. Pl olyanokat mondanak: Hazudsz! Hülye vagy! Csitri vagy! Menetirányt vedd fel! sötét vagy stb..

mondtok egy két 5letet hogy válaszoljak ezekre vissza, vagy lnket ahol segítenek ebben?

Értelmes válaszokat kérek! köszi

2011. márc. 29. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyád hazudik!
2011. márc. 29. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg a "Mindenki magából indul ki" visszaszólást. Ha ez sem segít akkor meg anyázz XD
2011. márc. 29. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezeket próbáltam, semmi eredménye nincs :( De kösz :)
2011. márc. 29. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:

miért csinálják ezt?

mert nem mindegy milyen helyzetben vagy, mert attól is függ szerintem mit szólj vissza

2011. márc. 29. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
épp ez az nem tudom mi okból, próbáltam beszélni velük, msn en nem irnak vissza, élőben meg akkor is leoltanak :S
2011. márc. 30. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

hát akkor... egyáltalán muszáj neked velük "barátkozni" meg vissza szólni? az nem jobb ha nem is törődsz velük.

ugyanazt mondják mindig ok nélkül, háát nem is kell nekik mondani semmit úgyse értenék ha ilyen ostobák :D

2011. márc. 31. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el magad gondolkozni rajta, biztos volt már, hogy valaki nagyon beoltott, és hirtelen nem tudtál mit visszaszólni, de utólag annyit agyaltál rajta, hogy eszedbe jutott egy frappáns és ütős válasz. Na, akkor, hogy ezt elkerüld, csináld azt, hogy végiggondolod, hogy mi az, amivel leginkább szoktak oltani, és kitalálsz valami jobb oltást, olyat, ami egy kicsit megmondós is, nem csak ilyen "anyád" meg hasonló hülyeségek. Ezeket mindig szépen megjegyzed, és lassan beletanulsz, hogy mindenre legyen válaszod, mivel általában az emberek ugyanazokkal a dolgokkal kötnek bele a másikba.
2011. ápr. 1. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!