Nem szeretek gyerek lenni, miért van ez így?
Annyira utálok gyerek lenni, nem tudom miért.
Alig várom, hogy nagyobb legyek, mehessek végre dolgozni, lehessenek gyerekeim, férjem, saját házam stb.
A babázás, játszás már nem igazán hoz lázba, pedig 3-4 éve még mindent megtettem, hogy gyorsan kész legyen a házim, mehessek barbizni. De most meg mindennél jobban vágyok rá, hogy saját, új életem legyen. Ez nem egy pillanatnyi fellángolás, ami mindenkinél előfordul gyermekként, hanem én ezt már 1,5 éve érzem.
Hobbim természetesen van, külön órákra is járok, háziállataim is vannak, szóval szinte minden meg van, ami csak kell, a családi életem viszont nagyon zűrös, lehet emiatt szeretnék annyira menekülni itthonról?
Valahogy nem érzem jól magam a bőrömbe...tudnátok valamit tanácsolni?
Kérdésedet olvasva én úgy érzem, hogy te nem gyerek nem szeretsz lenni, (jó, persze részben igaz) hanem nem érzed jól magad otthon. Családi háttér miatt nem érzed jól magad, ezért sürgősen tenni kell valamit!
természetesen nekem is megfordult a fejemben, hogy nem szeretnék már gyerek lenni. Erre mindenki azt mondja, hogy örülj, amíg gyerek vagy. Nos, én így felnőttként sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint kisebb koromban (10-15). A sok pattanás, menzesz stb. Jajj, megőrjítettek. Valahogy én élvezem, hogy nagylány vagyok, elmehetek szórakozni, van párom, házam, autóm, de emellett nagyon sok kötelességem is, amit (eddig) sikeresen teljesítettem, megoldottam.
Hidd el, azért fordul meg a fejedben ez, mert nősz, nagylány leszel hamarosan, és jó, ha tizenévesen ilyenről gondolkodik az ember.
ÜDV!
ez normális érzés, de az idöt nem tudod megsürgetni. Még sokmindent tanulnod kell az élettöl és megtapasztalni míg saját lábra tudsz állni.
Viszont mikor majd 30 leszel akkor azt kívánod bárcsak ne sürgetted volna annyira az idöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!