Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kellene ezt feldolgoznom?

Hogyan kellene ezt feldolgoznom?

Figyelt kérdés

Tiniként nagyon kövér voltam, már fogytam kb.35kg-ot,és most érettségizem...Azt hiszem,hogy külsőleg valami miatt tetszhetem fiúknak,ha körém ülnek,meg piszkálódnak..DE annyira nem vagyok meggyőződve ezekről,mert még mindig néha az a kép él bennem,hogy mennyire el voltam hízva.:S

Ja és azt a legnehezebb feldolgozni,amikor a szüleim mondják,hogy na tetszel nekik..és hát annyira ideges lettem ma is :$Hogyan kezeljem,hogy ne zavarjon ennyire a dolog??

Igazából tudjátok,még most is látom,hogy hol van feleslegem,és azért is nehezen tudom elhinni,hogy van,akinek így is jó vagyok.

2011. márc. 25. 19:49
 1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek megvan az életben az igazi megértő párja és legyen az vékony vagy kövér akkor is szeretni lehet nem az a lényeg hogy mi volt hanem hogy mi van most meg hogy mi lesz . sose törődj a múltal. :)
2011. márc. 25. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Légy határozottabb, tudd, hogy megváltoztál. Nemcsak külsőleg, hanem belsőleg- "agyban" is "le kell fogynod", azaz másképp kell gondolkoznod most, hogy jó alakod lett.

Légy elégedett önmagaddal (ne túlzottan, csak egészséges kereteken belül) és inkább a tanulásra koncentrálj jobban, mint a külsődre!

Fogadd el és köszönd meg a bókokat, ne izgulj miattuk, nincs miért! Ne vedd őket "nagy dolognak", inkább természetesnek :))) Lesz még sok bizonyára..

2011. ápr. 23. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!