Vigasztalt már meg valaki?
Amikor problémáink vannak sok ember próbál "megvigasztalni". De ez nagyjából olyan sablon mondatokból áll("Majd megoldod" stb). De persze aki mondja, az tényleg meg szeretne vigasztalni, de ilyenkor nem sokat segitenek ezek...
Érezted már azt, h valaki tényleg meg tudott vigasztalni? Valaki olyan volt, akitől nem is vártad vagy vki barát, közeli rokon?
És mit mondott h sikerült megnyugtatnia?
igen,éreztem. tényleg az a fontos,hogy hogyan mondja az illető amit mond,de van amikor nem a szavak a legjobbak a vigasztalásra. egyszer amikor nagyon ki voltam borulva a barátom úgy vígasztalt meg,hogy nem mondott semmit csak átölelt és én pedig csak sírtam. ahogyan megölelt,az olyan biztonságérzetet adott és tudtam,hogy van kire számítsak. éreztem,hogy ő velem van mindenben és bár nem mondott semmit mégis nagyon megnyugtató és vigasztaló volt. persze amikor már túl voltam a "kritikus ponton",akkor beszélgettünk és mondta,hogy nincs semmi baj,szóval jöttek a sablon mondatok ahogy te írtad,de még ezekből is éreztem a törődést. :)
egy 16 éves lány ^^
Próbált, de nem szeretem, ha vígasztalnak, Én sem igen szoktam senkit.
Attól, még a problémák nem oldódnak meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!