Bután érzitek magatokat, mikor valaki rajtakap, hogy
sírtok? Vagy mertek mások előtt?
Figyelt kérdés
Én még a pasim előtt sem szeretek... csak amikor nincs velem senki. Azt is csak elég ritkán. Erre a főnöknőm kapott rajta munkán, nem volt nagy rívás, de nagyon izé érzés volt. Főleg mert munkán történt. Emigy ő rendes, kérdezte is mi baj de nem mondtam meg. Olyan gáz volt... Bárcsak felszabadultabb, más lennék, nem pedig ilyen.
Én keveset sírok, de ha eltörik a mécses, miért titkoljam? Nem szégyellek sírni mások előtt, viszont a sajnálatot utálom.
2011. márc. 23. 00:06
2/11 anonim válasza:
Kellemetlennek érzem, ha egy idegen, vagy egy hozzám kevésbé közel álló személy kap rajta, de ha a párom, akkor nem. Sőt, jól esik, ha megvigasztal. De úgy igazán jól kibőgni magam én is egyedül szoktam.
2011. márc. 23. 00:13
3/11 anonim válasza:
Elég gyakran sírok, és elég érzékeny is vagyok, így a kettő nagyon jóban van egymással. Viszont nem szeretek mások előtt, mert utálom ha sajnálnak. Azt meg még jobban mikor megkérdezik miért sírok, mert nem szeretek másoknak "panaszkodni", így nem is tudnám mit mondhatnék. A másik ok hogy akkor sebezhetőnek tűnik az ember ha sír, amit szintén nem szeretek kimutatni. Én nem sajnálom hogy ilyen vagyok.
18/L
2011. márc. 23. 00:24
4/11 anonim válasza:
én ugyanaz vagyok amit te leírtál. utálok sírni az anyám előtt a pasim előtt a gyerekkorom óta ismert barátnőm előtt, de még ha csak könny szökik a szemembe, már akkor is megalázónak érzem..
2011. márc. 23. 00:29
5/11 anonim válasza:
Én megalázva érzem magam, ha sírok, inkább megfulladok, se veszek levegőt, hogy ne csorduljon ki a könnyem. Fuhh de gyűlölök sírni...
Amúgy kb szökőévente egyszer...
20L
2011. márc. 23. 00:31
6/11 anonim válasza:
Hát én elég régen sírtam, utoljára talán a nagymamám temetésén, az sem ma volt... Szerintem semmi szégyelnivaló nincs benne, de azért nem kell túlzásba vinni sem.
21/F
2011. márc. 23. 01:11
7/11 anonim válasza:
Az pedig, hogy ki mennyire utasítja el a sajnálatot... hát emberfüggő. Én sem szeretem ha sajnálkoznak rajtam, de ez is attól függ, hogy ki milyen személyiségű. Extrovertált vagy introvertált.
2011. márc. 23. 01:13
8/11 anonim válasza:
Régen nagyon érzékeny voltam, szinte mindenen sírtam.
Mára ez kihalt belőlem, nagyon ritkán fordul elő, és akkor is egyedül. Nem szeretek másokat traktálni a gondjaimmal.
2011. márc. 23. 20:11
9/11 Mentifantezsvér válasza:
Engem az ismerőseim 98%-a soha sem látott még sírni. Emberek előtt nemszoktam.Nem szeretem ha sajnálnak. Ha mégis látnak akkor az nagyon speciális eset pl meghalt rokon vagy ilyenek.
2011. márc. 23. 23:11
10/11 anonim válasza:
Nem igazán szoktam sírni. Előfordult már, de akkor is inkább egyedül a szobámban, én sem szeretem ha mások rajtakapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!