Ha mondok valakinek egy viccet, mért kezdi el ezt: Jaaaaaj!?
Figyelt kérdés
Most komolyan, rohadt idegesítő, hogy nem hogy nevet a viccen, hanem jajong. :\2011. márc. 22. 21:00
1/8 anonim válasza:
Mert nem vicces, hanem fájdalmas.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jó a vicc. (Az, hogy neked tetszik, még nem jelenti azt, hogy másoknak is.)
Vagy, lehet, hogy jó a vicc, csak te nem tudod jól előadni.
Nekem volt egy munkatársam, aki állandóan jött a hülyébbnél hülyébb fárasztó vicceivel.
Mi is jajongtunk, és nem vágta, hogy nem annyira poénos.
Szóval lehet, hogy a hiba az ön készülékében van.
Ha ilyen reakciókat váltasz ki, akkor ne erőltesd a poénkodást.
3/8 anonim válasza:
Megfigyeltem, hogy manapság nehéz az embereknek olyan viccet mondani amin jót nevetnének.
Viccet csak úgy érdemes mondani, ha éppen egy témába vágó vicced van...na akkor van még egy kis együttérzés is.
4/8 anonim válasza:
Ha sz*r viccet mondasz, akkor jajongani is fognak. A vicc, bármilyen is legyen, mindig viccesnek tűnik annak, aki viccesnek akar látszani, még akkor is, ha az a vicc az éppenséggel a lagfább, legszánalmasabb, legfárasztóbb "poén" is akarna lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
De nem csak az én vicceimen, máshol is ezt hallom.
2011. márc. 23. 06:22
6/8 anonim válasza:
Mert nem csak te vagy a világon,akinek a viccei nem tetszenek mindenkinek.Tudod mit??? Örüljél, hogy legalább annyit mond rá, hogy jajj... akkor van még nagyobb baj,ha levegőnek néz az ember,mintha meg se hallotta volna, na akkor már nagyon problémás vicc volt és nem tudod megérinteni az a valakit még annyira se,hogy egy jajjot nyögjön neked.
7/8 A kérdező kommentje:
De viccesnek tartja, röhögne raja, de hylette az mondjka hogy jaj
2011. márc. 23. 14:18
8/8 Mentifantezsvér válasza:
Mert a mai viccek nagyrésze annyiran fárasztó vagy fájdalmas hogy csak egy jajj jön ki az emberből..:D viszont amikor hallok egy ténylegesen vicces viccet na akkor aztán van hogy percekig nevetésrohamom van..:D imádok nevetni..könnyű engem megnevettetni..de ezeena mai vicceken énis csak jajjogni tudok..xD de lehet h nem a vicc hibája hanem rosszul adod elő..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!