Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi illene hozzám?

Szerintetek mi illene hozzám?

Figyelt kérdés

csendes,visszahúzódó típus vagyok,nem szeretek beszélgetni.nincs is sok barátom.

bulizni sem szeretek,magamnak való vagyok.

ez pont ellentétes azzal hogy pultos vagyok egy lebújban már egy jó ideje.nem tudom ki az, aki szereti ezt a munkát.én szívből gyűlölöm.kezdek is összeroppanni lelkileg.

a környéken nincs sok lehetőség.sehol sincs felvétel.mostanában mindennap bőgve kelek,hogy nekem ezt kell csinálnom.

annyira bánom,hogy nem tanultam tovább egyből érettségi után.a matekom 2es lett a többi mind 4es.és most azon gondolkodom,hogy jelentkezek valahova.csak azt nem tudom mit válasszak.

fogalmam sincs.

L24

2011. márc. 22. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
neked kéne eldönteni , nincs semmi amihez lenne kedved ? annyi féle lehetőség van szerintem nézegesd végig hogy milyen szakok vannak , írd fel ami tetszik aztán gondolkozzál el hogy melyik lenne a legjobb , van elég időd már az őszi félévre tudtommal nem tudsz jelentkezni úgyse
2011. márc. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!