Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ad neked önbizalmat?

Mi ad neked önbizalmat?

Figyelt kérdés

Mi az amitől felemelt fejjel mész az utcán, mi az, amitől képes vagy leszarni ha valaki visszautasít, mi az, ami érezteti veled, hogy valaki vagy?

Szól ez a kérdés lányoknak-fiúknak-nőknek-férfiaknak.

Kort és nemet légyszíves írjatok.

2011. márc. 21. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem tartósan sajnos semmi. Rövid időszakokra pl ha vki megdicséri az egyedi cipőm, vagy bármit amit csináltam. De aztán jön egy kis rossz, és már is eltűnt az önbizalom..

19L

2011. márc. 21. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmi nem adja, csak úgy van.

16/f

2011. márc. 21. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi.. Tényleg semmi.. Nem tudok felemelt fejjel menni az utcán és úgy érzem senki vagyok.
2011. márc. 21. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút nem volt önbizalmam, elkezdtem színházba járni, egy nagyon kicsit nőtt, mert ki tudtam öltözni és jól éreztem magam. Aztán az egyik kedvenc színészemhez odamentem beszélgetni és egyszerűen csak legyönyörűzött, azóta, ha odamegyek hozzá úgy köszönt, hogy: "Jajj itt a gyönyörű" Lehet, hogy valaki hülyeségnek tartja, de ez ad nekem önbizalmat, hogy valaki akire felnézek ezt mondja rám, úgy hogy nem "kötelessége", mint például szülők stb. :)

15/L

2011. márc. 21. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó, ki az a színész??:)
2011. márc. 22. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sikerélményem van, pl. megnevettetek egy társaságot, megszerzem a jogsit, stb. a legkisebbektől a legnagyobbakig. Igyekszem megfelelni magamnak, mert ezzel az illetővel kell leélnem az egész életemet.:)
2011. márc. 22. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

"utolsó, ki az a színész??:)"

Bocsi, hogy kicsit későn válaszolok, nem tudom ismered-e, Sasvári Sándor. :)

2011. ápr. 3. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
igen ismerem
2011. ápr. 4. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!