Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

Nagyon fájdalmas dolgokon mentem át...a legnagyobb a

költözés,aztán csalódások...és az életemből is elegem van.

Az új osztályom 99%-a nem kedvel...folyton kibeszélnek...

pedig nem tettem semmi rosszat nekik...vagy én vagyok mindenben a hibás... ? Mit csináltam rosszul ?

Senki sem ért meg...

A szünetekben egyedül vagyok...ha valakikhez odamegyek..azok nem törődnek velem...:(

2011. márc. 20. 22:00
1 2
 1/11 csapacsupa ***** válasza:
80%
Most mi mit csináljunk veled? Telepátiával mérjünk fel és mondjuk meg mi veled a baj? Sajnálom de ez így nem fog menni. A hozzáállásod szar, valószínűleg ez átragad másokra, megérzik és nem szívesen vannak veled. Például lehet ez is, de ugye innen nem fogja senki tudni. Menj el pszichológushoz és beszélgess vele, ezt teheted.
2011. márc. 20. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Van egy tippem, tod a szar kedv ragályos, azt nem szeretik, legyen jó kedved, és egyből érdekes leszel.
2011. márc. 21. 01:06
 3/11 anonim válasza:

Jézus azt tanácsolja:Gal 6:7 Ne tévelyegjetek, Isten nem csúfoltatik meg; mert amit vet az ember, azt aratándja is.

Ha szeretetet vetsz,azt is fogsz aratni.Ha kedves ,barátságos,előzékeny leszel,azt is aratsz!Lehet,hogy nem rögtön,de hidd el ez az egyedüli út ahhoz,hogy igazi barátaid legyenek,a csúfolódókkal pedig ne törődj!Jobb 1-2 igazi barát,mint sok képmutató.

Gal 6:9 A jótéteményben pedig meg ne restüljünk, mert a maga idejében aratunk, HA el nem lankadunk.

Gal 6:10 Annak okáért míg időnk van, cselekedjünk jót mindenekkel...

Az a helyzet,hogy másokat nem tudsz megváltoztatni,úgyhogy saját magadon kell dolgoznod!!!!

(Ismerem a helyzeted-sőt.De aki az Úr Jézus nevét segítségül hívja,az megszabadul)

Ha keresztény vagy,akkor pedig kérd Istent,adjon új ,igaz barátokat,és segítsen fölismerni,hol kell változnod ez az igazi segítség!

Kívánom Isten gazdag áldását az életedre!

2011. márc. 21. 08:52
 4/11 anonim válasza:
2011. márc. 21. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Hú de értelmes válaszokat adtatok!

Kérdező teljesen megértelek. Tudom, hogy milyen sz.r. én is átéltem. Amikor nincs kivel beszélned és egész szünteben egyedül vagy. Nem biztos h ez a te hibád. Lehet, hogy te máős vagy mint ők és ezt látják is rajtad, és ezért nem foglalkoznak veled. nem tudom, ezt csak te tudhatod, biztos, hogy meg van az oka.

Szerintem biztos van legalább 1 ember az osztályban akihez ha odamész azért hozzádszól. De ha teljesen reménytelen a helyzet, akkor ne foglalkozz velük, valahogy átvészeled azt a pár órát aztán hazamész. Tudom, hogy nagyon rossz úgy bejárni egy közösségbe , hogy úgy érzed magad mintha észre sem vennének. Nem a te hibád, a mai fiatalság van olyan szinten elcs.szve, hogy már csak az számít, hogy kinek milyen ruhái vannak, kinek van a legújabb telója, kinek a legnagyobb a pofája. undorító.

Amúgy meg azért beszélnek ki, mert te vagy ott az új ember, és ez általában így szokott lenni, majd egyszer megunják.

Te inkább azzal foglalkozz, hogy jól tanulj, ne ezekkel a göré.nyekkel, mert ők nagy valószínűséggel nagy senkik lesznek majd, te te leszel valaki.És nem az számít, hogy ez a 4 év milyen, hanem az ami majd utána következik!

Remélem, kicsit jobb kedved lett. Ha akarsz beszélgetni nyugodtan írj privit:) Kitartás!

2011. márc. 21. 11:31
 6/11 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat...
2011. márc. 21. 15:32
 7/11 anonim válasza:
Ugylátszik a post-ok nem nagyon viditottak fel... :||
2011. márc. 21. 21:37
 8/11 anonim válasza:

Nézd.

Én is ilyen láma osztályba járok, nekem annyi a szerencsém, hogy vannak barátaim az osztályba nem haver BARÁT , ahol lakom ott is vannak haverjaim szoval ebből a szempontbol nem tudom milyen lehet.

DE.

az én osztályom is eléggé rossz 37 főböl van 12-13 normális a többi falusi suttyo szekálja a másikat...

Tul kell nézni rajtuk és amint már írták a jövőd függ a tanulástol... xard le , h mit gondolnak.. ők semmik. te minden

2011. márc. 21. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt azért nem mondanám hogy ez a 4 év nem számít.Ez az az időszak amikor elkezdesz csajozni,bulizni. Középsuliban én sem vagyok "az arc".Mindenki vagy nagypofájú, vagy kocka.Általánosból viszont maradtak barátaim, így könnyebb.De azért jó lenne ha úgy mehetnék be suliba, hogy tudom hogy van egy klikkem akik bírnak és fontos vagyok nekik.
2011. márc. 21. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
azért írtam h nem ez a 4 év számít,mert valószínűleg már esélye sincs barátokat szerezni az osztályból..nyilván már megvannak a kialakult klikkek és így nagyon nehéz...a főiskolán majd tiszta lappal indul már
2011. márc. 22. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!