Kannibalizmus, vagy éhhalál?
Figyelt kérdés
Te hogy dontenel?2011. márc. 15. 11:02
21/28 anonim válasza:
A hús az hús: ehető. Én meg mocskosul nem akarok éhen halni. Add össze a kettőt...
22/28 anonim válasza:
Halott áldozatnál kannibalizmus
23/28 anonim válasza:
tegnap 16:51 vagyok. Azt kifelejtettem, hogy ha úgysem jönnének értem soha, tehát előbb-utóbb úgyis éhenhalnék, akkor sem választanám a kannibalizmust, elvégre az a pár hónap nem oszt, nem szoroz, és ha már úgyis kevés időm van hátra, azt szeretném, hogy el lehessen mondani rólam, hogy soha nem ettem emberhúst.
24/28 anonim válasza:
Az biztos,hogy senkit sem tudnék megölni,mert éhes vagyok bármilyen gázos is legyen a helyzet. (önvédelem már más kérdés,akkor persz,hogy mindenki menti az életét) Azt hiszem ha lenne egy hulla,annak már úgyis mindegy szóval megenném. De azért ahhoz is kell egy állapotban lenni...
25/28 anonim válasza:
mertugye az ösztön,az élni akarás alapvetően erősebb.
26/28 anonim válasza:
Én simán megennék akárkit, nem érdekel hogy éhhalál vagy sem, jelentkezőket várok.
hannibal.lecter@hotmail.com
Legjobban a májat, nyelvet, a hasnyálmirigyet és az agyat szeretem, kisütve, fűszerezve, nagy szemű babbal és egy pohár chiantival.
Szóval aki szeretné, azt szívesen meghívom vacsorára :D
27/28 anonim válasza:
Hát szerintem kannibalizmus. Bár engem ne egyenek meg!:D Nem finom a húsom
28/28 anonim válasza:
Minden további nélkül megkóstolnámm ha lehetőségem adódna rá.Aki megriad még a gondolatától is abból az előitélet beszél.Minthogy az étkezési szokások is csupán neveltetés és éghajlatonként változik.Számos kultórában napi rendszerességgel fogyasztanak különböző rovar féléket, vagy olyan emlősöket amiket a nyugati kultúrákban "házi kedvencnek" tartanak.Ha olyan helyre születtél volna ahol része aminden napoknak pl: a házi macska fogyasztás akkor nem viszolyognál tőle, és ez minden mással is így van szexualitással,egyéb szokásokkal.A hús az hús, az ember is emlős állat. Állítólag megfőzve ,megsütve hasonló a sertéséhez, ami nem meglepő hiszen hasonló a belső szervek,az izomrostok, az egész felépítése.Mindkettő mindenevő tehát a táplálkozási szokásai is lényegében hasonlóak természetes állapotban.A hasonlóság bizonyítéka az is hogy gyakran használnak sertés csontot,húst ballisztikai kisérleteknél, hogy megvizsgálják különböző erőhatások következményét az emberi testre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!