Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kannibalizmus, vagy éhhalál?

Kannibalizmus, vagy éhhalál?

Figyelt kérdés
Te hogy dontenel?
2011. márc. 15. 11:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A hús az hús: ehető. Én meg mocskosul nem akarok éhen halni. Add össze a kettőt...
2011. márc. 16. 12:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Halott áldozatnál kannibalizmus
2011. márc. 16. 15:39
 23/28 anonim ***** válasza:
tegnap 16:51 vagyok. Azt kifelejtettem, hogy ha úgysem jönnének értem soha, tehát előbb-utóbb úgyis éhenhalnék, akkor sem választanám a kannibalizmust, elvégre az a pár hónap nem oszt, nem szoroz, és ha már úgyis kevés időm van hátra, azt szeretném, hogy el lehessen mondani rólam, hogy soha nem ettem emberhúst.
2011. márc. 16. 15:54
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
Az biztos,hogy senkit sem tudnék megölni,mert éhes vagyok bármilyen gázos is legyen a helyzet. (önvédelem már más kérdés,akkor persz,hogy mindenki menti az életét) Azt hiszem ha lenne egy hulla,annak már úgyis mindegy szóval megenném. De azért ahhoz is kell egy állapotban lenni...
2011. márc. 16. 19:19
 25/28 anonim ***** válasza:
78%
mertugye az ösztön,az élni akarás alapvetően erősebb.
2011. márc. 16. 19:20
 26/28 anonim válasza:
100%

Én simán megennék akárkit, nem érdekel hogy éhhalál vagy sem, jelentkezőket várok.

hannibal.lecter@hotmail.com

Legjobban a májat, nyelvet, a hasnyálmirigyet és az agyat szeretem, kisütve, fűszerezve, nagy szemű babbal és egy pohár chiantival.

Szóval aki szeretné, azt szívesen meghívom vacsorára :D

2011. máj. 27. 00:25
 27/28 anonim válasza:
Hát szerintem kannibalizmus. Bár engem ne egyenek meg!:D Nem finom a húsom
2011. szept. 10. 22:32
 28/28 anonim válasza:
Minden további nélkül megkóstolnámm ha lehetőségem adódna rá.Aki megriad még a gondolatától is abból az előitélet beszél.Minthogy az étkezési szokások is csupán neveltetés és éghajlatonként változik.Számos kultórában napi rendszerességgel fogyasztanak különböző rovar féléket, vagy olyan emlősöket amiket a nyugati kultúrákban "házi kedvencnek" tartanak.Ha olyan helyre születtél volna ahol része aminden napoknak pl: a házi macska fogyasztás akkor nem viszolyognál tőle, és ez minden mással is így van szexualitással,egyéb szokásokkal.A hús az hús, az ember is emlős állat. Állítólag megfőzve ,megsütve hasonló a sertéséhez, ami nem meglepő hiszen hasonló a belső szervek,az izomrostok, az egész felépítése.Mindkettő mindenevő tehát a táplálkozási szokásai is lényegében hasonlóak természetes állapotban.A hasonlóság bizonyítéka az is hogy gyakran használnak sertés csontot,húst ballisztikai kisérleteknél, hogy megvizsgálják különböző erőhatások következményét az emberi testre.
2011. okt. 24. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!