Kannibalizmus, vagy éhhalál?
"Most mindenki azt mondja, hogy nem tenni, Viszont, ha tényleg ilyen dolognak lenne kitéve, előjönnének az ösztönök a fennmaradás érdekében, és nem válogatna, még a nyers húst is megenné, tiszta biológia."
Már bocs, de ez hülyeség. Néhány embernek krízishelyzetben kitágulnak a "határai" néhánynak viszont összeszűkülnek. Volt olyan európai aki a felfedezések korában inkább éhen halt, mint hogy kígyót (nem embert, csak egy kígyót!) egyen. És ez nem egyedi eset volt.
Szóval nem lehet ezt így azt mondani, hogy biztos, hogy mindenki megenné, még ha most nem is gondolja magáról, mert nem így van.
Én pl. úgy gondolom, hogy nem szívesen, de meg tudnám enni nagyobb probléma nélkül (persze ha halottakról van szó, és emiatt nem veszti senki az életét). De ki tudja, lehet, ha oda kerülök, a stressztől épp én lennék az, aki inkább éhen halna, mint hogy le bírná nyelni :)
persze, sóval borssal mindent:DD
(most jöttem a konyhából, mustáros husi az ebéd. nagypapit meguntuk. :D )
Kannibalizmus.
Es tulsagosan nem is izgatnam magam rajta - persze ha nem kell megolni elotte hanem mar elhunyt.
Nekem az ember addig ember amig el; onnantol mar csak hus meg csont es par szerv mint barmi mas amit megeszunk.
Izre am csirkenek mondjak akik jartak kannibaloknak es ettek emberhust.
Am ne tudjatok meg mennyi kannibal volt nagy ehinsegek mint pl II. Vilaghaboru alatt Europaban...-.-
Am meg logikusan minek purcanjak ki ha van hus a kozelben? En a fergeket is megennem ha csak az lenne jo feherjeforras a fejet le kell szedni azt kesz... Am utalom a kis dogoket de mindent azert hogy eletbenmaradjak!
"Egyszer egy népszámláló ki akart kérdezni... a máját ettem meg szép, nagy szemű babbal és jó chiantit ittam rá"
. Dr. Hannibal Lecter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!