Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiányzik az ovi. Olyan jó...

Hiányzik az ovi. Olyan jó volt kicsinek lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

az a baj hogy tök kevés a barátom, és mindenkit csak a szex a szex a szex érdekli, én meg még lennék gyerek.....:(

15f

2011. márc. 14. 22:41
 1/8 hippolita válasza:

addig jó, míg a szenny nem sodor el, hogy majd megjöjjön a kedved kiugrani az erkélyről, mert szétosztottad magad.

Isten gyermekei vagyunk, ezen nem változtat a kor.

2011. márc. 14. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:

full egyetértek veled

15l

2011. márc. 14. 23:03
 3/8 anonim válasza:

Kitartás!!

Nem csak neked hiányzik

http://www.youtube.com/watch?v=xIpDkY6Zjd4

15/L

2011. márc. 15. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
teljesen így vagyok én is :( bár az általános iskola is nagggggyon szuper volt, mos tígy 17 évesen szakközépbe hát... utálok járni. talán lesz jobb . KITARTÁS
2011. márc. 16. 06:32
 5/8 anonim válasza:
100%

Szerintem az igazán jó emberek felnőttkorukban is meg tudnak maradni gyereknek, miközben képesek hitelesen képviselni a szakmájukat, hivatásukat. Ez alatt nem a gyerekességet értem persze, hanem a fantáziát és főleg a lelkesedést! :)

20/L

2011. márc. 24. 14:15
 6/8 habibi ***** válasza:
hát én is egyetértek veled kérdező!múltkor elmentem látogatóba az ovimba (már nincs ott semmi, üres minden) és úgy megrohantak az emlékek, nagyon sok erőt adott, olyan jó volt :) de egyszer mindenkit elér a felnőttség szele
2011. márc. 24. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
te vagy értelmes! :)
2011. márc. 25. 20:24
 8/8 anonim válasza:

Ez teljesen normális érzés. Nem vagy még felnőtt, de már gyermek sem. Egyre több irányodban az elvárás, aminek nagyon nehéz megfelelni. Ez néha nagyon rémisztő. Mindenki visszagondol arra, milyen jó volt az, amikor délelőtt játszottunk aztán elénk rakták a meleg ételt, délután jött egy kis szundi aztán ismét játszás. Mondhatnám se bú, se kár. Aztán képbe jön a suli és ott bizony teljesíteni kell, nem elég hogy 6-7 órát végig ülsz, de még a délutánod és az estéd egy része is rámegy a tanulásra. Persze ne felejtsük el, hogy már segíteni is kellene a szülőknek a háztartásban vagy a házkörül. Sajnos ilyen az élet, de lehet szeretni; mindig meg kell találni az aktuális szakaszban a legjobb perceket még ha nehéz is. Ezek a szép percek teszik túlélhetővé a gimit, vagy az életet.

Én is örök Pán Péternek vallom magam. Pedig én már javában túl vagyok a középiskolán és a munkahelyemen kell helytállnom nap, mint nap, nyári-téli-őszi szünet nélkül. Néha elég infantilisen viselkedem, de ha jól esik és nem bántok senkit, akkor kinek, mi köze hozzá :)

Kitartást az élethez és ne barátokat keress, hanem egy igazi barátot; néha, a kevesebb több.

2011. márc. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!