Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor most mit tegyek szerinte...

Akkor most mit tegyek szerintetek? :S

Figyelt kérdés
Egyesek olyat is mondtak, hogy nagyon szép vagyok. Mások lerondáztak. Főleg a fiatalok rondáznak le, a mondjuk 30 felettiek pedig mondják, hogy szép vagyok. Félre ne értsetek, nekem sose számított a külső, mindig nyitott voltam az emberek felé és szerettem barátkozni mindaddig, míg nem hallottam ettől-attól, hogy csúnya vagyok,aztán belegondoltam, hogy te jó ég... Ha ilyen ronda vagyok, akkor senkinek sem fogok kelleni. Ettől teljesen zárkózottá váltam, nem engedek senkit közel magamhoz. Férfiakat meg végképp nem semmi szinten, nem volt fium már lassan 3 éve... mert ugyis elhagyna egy szebbért. Mindig ez van bennem, nem tudom magamnak bebizonyítani hogy aki szeretni fog, ugy fog elfogadni, ahogy vagyok... Pénzem műtétre nincs, kis fizetésemből sehogy sem jön össze 300-400 E forint.. de amit tudok, megteszek: smink, rendszeres hajmosás, ápolt külső. Szépen öltözködöm. De már kerülöm az emberek tekintetét is, mikor beszélek velük. Ezt tart már vagy 3 éve.. Szeretnék ujra a régi, könnyen barátkozó lány lenni, de azt hiszem annyira elpusztították az önbizalmam, hogy nem tudom, lehetséges-e ez még. Érzett már más is igy?
2011. márc. 14. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Na, most ki a gazda nálad, te vagy másvalaki? A te véleményed a fontos, másé nem. Keress ruhákat, amik tetszenek, vedd magadra sorban, más meg más frizurát is fésülhetsz, nézd meg a tükörben, és mosolyogj magadra. Na, úgy-e milyen szép vagy?

Szép vagyok, szép vagyok, mondogasd, de nem gőgösen, hanem csak azért, hogy a jelenléted másokat is felvidítson. Itt egy ehhez való mantra:

Templom a testem

Benne lakik Isten.

Erős vagyok és szép vagyok,

Egészséges vagyok, hiszen,

A testem templom,

Isten, lakik bennem.

és más hasonlók itt:

[link]

2011. márc. 14. 21:04
 2/5 krameri ***** válasza:
neked kell elhinni, hogy nem vagy csúnya, és túllépni a negatív emberek véleményén. Ha ez sikerül, újra a régi leszel. Nem muszáj egyedül leküzdened, pszihológus, hipnotizőr segít.
2011. márc. 14. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Aki nekem gyönyörű, az másnak ronda és fordítva. Így ha valaki azt mondja, ronda vagy, nem azt mondja meg milyen vagy, csak hogy ő, egy valaki a sok millió emberből milyennek lát. Ez semmi.

Te milyennek látod magad?

Ha elfogadod magad és kifelé önbizalmat sugárzol, többen fognak szebbnek látni, aki pedig mégsem, annak a véleményére pedig nem adsz, mert nem is kell.

De az az egész belülről jön. Neked kell először szépnek látnod magad.

Az első 2 válaszolóval is egyetértek.

2011. márc. 14. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden egyes emberben van vmi szép, egyedülálló!

Én se vagyok szépség, de pl. sokan dicsérik a hajam, hogy milyen szép, csillogó :) És tényleg az :) Kit érdekel hogy nagy az orrom ??:) Ha az alapápoltság megvan már nem lehetsz olyan csúnya!!! :))

2011. márc. 14. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmim van, hogy bele se kezdek egy kapcsolatba, mert már az van bennem hogy úgyis vége lesz, meg hogy nem leszek jó ilyen/ olyan szempontból stb..

De amúgy nyilvánvaló hogy ami egynek szép másnak nem, és tényleg, tedd azt amit te szépnek látsz, ne azt nézd hogy vajon majd mások mitől látnak szépnek.

2011. márc. 14. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!