Elegem van stresszelni magam a suli miatt, mi a véleményetek?
Elegem van,hogy van 1-2 tantárgy aminél tökmindegy mit írok a tesztbe vagy hogyan felelek,úgyis kevesebbet kapok,mint amennyit érdemelnék.Abból is elegem van,hogy vannak tantárgyak ahol bazi sokat kellene olvasni(pl.irodalom vagy bármi),de olyan könyveket amiket egyáltalán nem szeretek. Nagyon jó iskolában vagyok ahol nagyok az elvárások,talán ez is hozzájárul ahoz,hogy ma eldöntöttem: VÉGE! Tanulok,mert nem tudnék úgy ülni,hogy ne tanuljak semmiből semmit,de nem leszek már olyan igényes magammal szemben ami a fizikát illeti például,amivel úgysem megyek semmire(inkább foglalkozom a matekkel), vagy nem fogok elolvasni 4-5 könyvet irodalomból,hogy 3-as helyett 5-öst kapjak ( akkor már inkább olvasok olyasmit ami érdekel is)
Mit gondoltok ? 16 éves vagyok különben,lány
Ma nagyon elegem lett az egészből,mert sajna az a típus vagyok aki ha valamibe belead valamennyit akkor aztán mindent belead,de rájöttem,hogy ez nem éri meg....több tanár is dícsért,hogy okos vagyok,de ez nem a sulinak köszönhető
Szerintem se stresszeld magad a suli miatt, ha lazábban veszed úgy is jobban sikerül. Csak ez olyan dolog, amire inkább születni kell, semmint elhatározás kérdése.
Ha mindenből meg akarsz felelni, semmiből nem leszel igazán jó, mert annyi idő és emberi kapacitás nincs.
Azt tanuld ami igazán érdekel és legyél benne nagyon jó.
28/N
Hogy útáltam én is azt a 20 tantárgyat szakközépben. :)
Az elsővel egyetértek, ami igazán érdekel, netán olyan pályára készülsz, azt vedd komolyabban. Engem is dícsértek hogy jó agyam van, de nekem nem ért annyit a szín jeles bizonyítvány hogy stresszeljek. Megvoltak az elvárásaim magammal szemben, ami érdekelt, kellett a továbbtanuláshoz, abból odatettem magam, a többiből meg hoztam a kötelező hármast. :) Nálam ez volt a boldog diákévek titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!