Hogyan haladhat az ember a híresség felé? 13L
Figyel Kislány!:) szerintem egyáltalán nem baj hogy a népszerűség felé ambicionálod magad. DE ne feledd - híresnek és hírhedtnek lenni kettő ,és nem ugyan az .
Szerintem nem baj ha van benned törekvés ,csak nem mindegy ki a példaképed, és mi a célod. Olcsóért bohóckodó 15perc hírnév majd celeb-sors, vagy tényleg kemény meló, hit, erős jellem, kitartás,kitartás és kitartás.
Olvass sokat azokról a nagyokról akik inspirálnak, érdes hogy mennyi mindenen mentek át, és mégis megmaradtak jelenségeknek. (nálam Louis Armstrong,Ella Fitzgerald, Ted Neely, Carl Anderson, Lizz Wright Stb Sbt)
De magyarok közözz is ott pl. Harcs Vera ,és Palya Bea ,nekem ők -hazai értelemben kiváltképp- nem sztárok, sokkal inkább a művészet jeles csillagai .
Szóval HAJRÁ!!!
:)
érdes = érdekes
És Harcsa Veronika !
Elnézést korán van :)
előző még mindig***
érdemben is válaszolok kiegészítvén a fentieket:
sok nívós meghallgatáson való megjelenés fontos.
És javaslom -bár az irányvonalat amit képviselsz nem tudom-de próbálkozz kinti megmérettetésekre is eljutni később.
Jelenleg úgy látom, a hazai könnyzenei életben nincs perspektíva. A többi meg inkább réteg műfaj nem tömeg piaci termék. Tehát itthon markánsabb a minőség és a popularitás közötti különbség(sajnos a minőség rovására.)
Ennek oka kisebb százalékban keresendő abban hogy kicsi a piac ennyi tehetségnek. Másrészt annyi szemetet lenyom az emberek torkán a média hogy az ingerküszöb egészen alacsonnyá válik, a minőség érzet fogalma pedig öö hogy úgy mondjam "tág értelmesét nyer".
Szörnyű nem igaz ? (lásd valóvilág meg hasonlók)
Na jóó befejeztem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!