Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség, nincsen semmi...

Segítség, nincsen semmi életcélom, úgy érzem nincs miért élnem. Miért van ez? :S

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:14
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Érdekes amit írtál gyakran én is ezt érzem,annyira monoton az élet csak dolgozol én még plusz nevelem a fiam ami nem egyszerű.néha úgy érzem mikor felkelek"minek"nagyon nehéz kikeveredni belőle
2011. márc. 15. 10:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Csinálj valami életveszélyeset, és akkor rájössz, hogy milyen szép ajándék is az életed.
2011. márc. 15. 13:14
 13/22 anonim válasza:
Én az életem értelmét a kislányomban, férjemben, az igazán nagy családomban, a barátaimban látom. Plusz abban, hogy igyekszem hasznossá tenni magam.
2011. márc. 15. 15:45
 14/22 anonim válasza:

Kedves Barátom!

Sajnos a mai világban sokan éreznek így, mint te. Ugyanis a TV, az újságok, stb. tele vannak olyan megtévesztő üzenetekkel, hogy ha nem vagy szép, okos, sikeres, gazdag, stb. akkor már nem is lehetsz boldog, szinte nincs is miért élned.Az a sok megtévesztő reklám a happy emberekről, akik csak azért happyk, mert a legújabb kocsijuk van, mert szép soványak, merta legmárkásabb ruha van rajtuk mind mind egy nagy hazugság! Egy szép ruha, egy szép pofika nem tesz boldoggá, mert amint megszerzed, jön valami más, valami újabb, amit megint meg kell szerezned és így tovább. Tehát valami másban kell keresni az élet értelmét. Na de miben? Én is így éreztem régebben, mint te, amíg el nem kezdtem járni gyülekezetbe, és megláttam, hogy egyrészt nem csak ez a földi élet van, ahol boldogok lehetünk, hanem van az örökkévalóság és az a nem mindegy, hogy azt hol töltöd.

Másrészt van egy szerető Isten, akinek mindegy, milyen ruha van rajtad, hány kiló vagy, mi a foglalkozásod. Szerintem elsősorban erre van szüksége az embereknek, hogy feltétel nélkül szeressék őket.

2011. márc. 16. 08:25
 15/22 anonim válasza:
Naponta 2x1 Liticarb, 2x1 rexetin, este 1 Remeron. Orvos írhatja fel, fordulj pszichiaterhez.
2011. márc. 16. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerre 50 darab, az is megoldhatja a gondot.
2011. márc. 17. 03:05
 17/22 anonim válasza:
Minden kérdésre létezik válasz. A mi életünkre pedig Isten a válasz. Ő teremtett minket, és neki mindannyiunk életére van egy terve, amit elhívásnak is neveznek. Ezt kell megtalálnod. Keresd meg Istent. Úgy gondolom, a Bibliában rátalálsz, mert azt írja, hogy Ő az őt szeretőket szereti, és akik Őt szorgalmasan keresik megtalálják. Legalább járj ennek az egész Isten dolognak a végére. Veszítenivalód nincs. Én nem csalódtam. :)
2011. márc. 17. 12:38
 18/22 A kérdező kommentje:
okee koszi.amugy 15 eves vagyok.
2011. márc. 17. 17:43
 19/22 A kérdező kommentje:
irjatook meeg olyan jo volt olvasni:)
2011. márc. 17. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Hali!

Ne ezt a hülye kérdést tedd fel,hanem azt,hogy:

-Mi az amire én tudok megoldást?

Ha mégis a "hüje kérdés" lesz az első,akkor próbáld meg összerakni -mondjuk- Apád válaszát! Ha nem igazán megy,kérdezd Tőle,hogy Ő hogy válaszolna saját magának. Ha kialakítottál egy képet a jövődről és az életedről,akkor pedig "követeld" a véleményét! Hasonlítsátok össze a két gondolatsort,morogjatok a nem tetsző szavak közti különbségeken! Valahogy csak össze lehet rakni egy egészséges ÖTLETet... Nekem meg Apunak sikerült! ..Persze azért dühöngtem is néha,de annyit megér... SOK SIKERT ÉS POÉNOS ÉLETET NEKED! (Ha van olyan,ami nem megy,akkor ott az első időtöltés... VALAHOGY CSAK MEGY!!! >:( MUSZÁJ!!!

( Nyugi! Nem vagyok "cihijáter"! ) üdv: Áfonya,a vagány

2011. márc. 17. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!