Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék? (Kérdésed túl...

Mit tehetnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

volt sok barátom de 3 nagyon jó bnőm volt az osztályban. belőlük elegem lett ezért már 3 hónapja tök egyedül vagyok.

mindenhonnan a butaság a és a p*csaság netovábbját hallom , felkelek suliba megyek.. mindenki az idegeimre megy, aztán lapot elő.. dolgozat nem tanultam most semmit.. mert azt a tanárok nem fogják fel, hogy talán a haldokló nagypapám melet akarom tölteni azt az időmtet is ami van, meg ami neki van, hogy sokszor nem alszom otthon, mert otthon megy a vita

nem.. nem értik meg, senki od nem jönne hozzám h esetleg mi a bajom, azb a 3 barátnőm se,, csak lefelé néznek mikor elmennek melettem, mert tudják h mi a szitu.. de nem kérdezik meg emrt csak maguzkkal foglalkoznak, ha baj van nem segyítetnének

a szürke hétköznapokban élek nem tehetek mást. utálok már suliba is bejárni pedig eddig szerettem ha egésznap egyedül vagyok ha nem

de ma megelégeltem

bementem a mosdoba lecsusztama fal mellé.. és már folytogatott a sírás nem bírom tovább

van egy legjobb barátnőm, akinél szoktam aludni, vele nagyon jóban vagyok. el akartunk menni másik suliba de iylnekor már belleszkedni kiismerni a tanárokat jövöre kisérettségi

nem bírom tovább mit tehetnék?

a sírás kerülget mert egyszerűen a sok kis problémábol egy iszonyat nayg összegyűlik

és már volt az a bizonyos tini korszakom h 'depresszio a tetőfokon' kinőttem már ebből

de valahogy mégis.. nem.. nemtudom..

2011. márc. 9. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
kéne neked egy pasi, ezt tehetnéd :D
2011. márc. 9. 15:36
 2/8 A kérdező kommentje:

áhh,,, mondjuk de kéne

de el fog vakítani, tehát nem fogok majd tanulni, romlik

és nekem nagyon fotnos az erkölcsi gondolkodása, mit tart fontosnak

és a mai fiatalok, nem tudok elmennihova pasit szerezni. nincsenek kapcsolataim.

2011. márc. 9. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

interneten rengeteg lehetőség van , találhatsz pont olyat akit keresel ha akarsz

és manapság már a legtöbb értelmesebb kapcsolat tényleg interneten születik

az meg hogy lerontja a jegyeid inkább rajtad múlik , de ha szeret valaki ,nekik sem az az érdekük hogy megbukj

2011. márc. 9. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:

nem tudnék barátot találni, és elítélem a netes randit.

nem tudom mit tegyek magammal

2011. márc. 9. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:

na miért ítéled el ?

oké oké akkor nem szoktak érdekes programok lenni arrafelé ahol laksz ? esetleg koncertek ?

vagy sport/hobbidból adódóan valami összejövetelek?

2011. márc. 9. 16:09
 6/8 A kérdező kommentje:

sport.. az jó lenne..

de nincs pénzünk jelenleg ilyenekre költeni, nálunk csak most érződik a válság

2011. márc. 9. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:

hát akkor sajnos nem tudok más hasznosat mondani

ha nincs nagyon olyan barátnőd akivel elmehetnél bulizni meg hasonlók akkor ezek a fő lehetőségek kapcsolat építésekre amiket felsoroltam

nem tehetsz mást , bírd ki nagy nehezen meglátod az egyetem/főiskola egy teljesen új világ lesz és valószínűleg jobb is

na minden jót remélem a végén megoldódik a problémád

2011. márc. 9. 17:43
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm

van egy legjobb barátnőm, csak külön suliba járunk

és így nehéz. hetente 2x találkozunk, de nekem az is kevés.

2011. márc. 9. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!